Organizația de Tineret a PDL Vâlcea și-a desemnat noua conducere

duminică, 2 martie 2014

Organizația Județeană de Tineret a Partidul Democrat Liberal Vâlcea și-a desemnat vineri, 28 februarie 2014, începând cu ora 17:00, noua conducere a Biroului Permanent Județean.

În urma alegerilor care s-au desfășurat la Filarmonica „Ion Dumitrescu” în cadrul Consiliul de Coordonare Județean și la care au participat 160 dintre cei 200 de membrii cu drept de vot, consilierul judetean Alina LUPU a fost reconfirmată în funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret.

La eveniment au fost prezenți președintele  TDL România - Sorin Moldovan, secretarul general - Hazem Kansou, vicepreședintele regiunii Sud-Vest - Laurențiu Bobeică, vicepreședintele rediunii Sud-Est – Mihaela Roman, cât și membrii Biroului Permanent Județean Vâlcea.

„Strategia noastră, ca organizaţie de tineret, este foarte bine stabilită. Împreună cu organizaţia de seniori, ne propunem să realizăm un scor cât mai bun la alegerile europarlamentare,  iar la sfarșitul acestui an să avem o contribuţie cât mai însemnată în alegerea unui preşedinte democrat liberal, în persoana domnului Cătălin Predoiu. Aceste două obiective implică foarte multă muncă şi responsabilitate din partea noastră!”, a declarat Sorin Moldovan, președinte TDL România.

„Tinerii de acum 3 ani au rămas în PDL, chiar dacă a urmat o perioadă grea, chiar dacă politicieni cu imagine au preferat să se ascundă sau să fugă la alte partied aflate la putere. Acești tineri sunt adevărații politicieni de mâine. Sunt politicieni de care România are nevoie, oameni cu coloană vertebrală, cu principia și valori bine definite.

Pornind de la premisa că organizația de tineret este o pepinieră care formează liderii de mâine, an de an prin școli și seminarii asta am facut. Nu abuzez de modestie când  spun mereu oriunde unde mă duc că sunt un produs al organizației de tineret!

Însă mai e ceva de spus: organizația noastră are, dar mai ales trebuie să își asume rolul de „actor principal” în modificarea mentalităților în întregul partid și nu numai.

În numele colegilor mei, vă promit că TDL Vâlcea va lupta cu orice risc să facă acest lucru. Am fost permanent o echipă.  Să știi că ai lângă tine oameni care oricând ar putea fi în locul tău, nu trebuie să te sperie. Este o dovadă că ceea ce ne-am propus s-a realizat, că TDL Vâlcea e compus din oameni de caracter și valoare.”, a declarat președintele TDL Vâlcea, Alina Lupu.

Preşedinte

LUPU ALINA

Prim-vicepreşedinte

EREMIA CRISTIAN

MARCU GABRIEL

Secretar General

ENACHE PAUL

Preşedinte C.J.I.S.L

DEACONU CIPRIAN

 

Vicepreşedinte

CAZACU CRISTI

CRĂCIUN CRISTIAN

DURAC ANDREEA

GHELCEA GEORGIAN

GULICĂ ADRIANA

MAZILU MARINEL

MIERCAN IUSTIN

OPRIŞOR ADRIAN

PARISEU VIOLETA

PĂRDUŢ ALEXANDRU

PĂUN DANIEL

POPESCU IONUŢ

ŞOGORESCU EVELINA

VASILESCU BOGDAN

ZGĂVĂROGEA ERMINA ELENA

Secretar General Adjunct

MURĂRUŞ ANDREI

POPESCU VIOREL

Secretar Executiv

BARBU CAMELIA

BARBU IULIA VASILICA

CEAUŞESCU ALEX

CEDICĂ VALENTIN CRISTIAN

CIOBOTEA OVIDIU

COSMA VASILE

GABĂR NELUŞ

GĂULEA MIHAI

ISUF COSMIN

LEONTE IONEL

NICOLAESCU ADRIAN

OPRIŢESCU BOGDAN

ORBU LUCIAN

SANDU OVIDIU

ŞURU OVIDIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe