Șpârle și șopârle, 03.02.2014

duminică, 2 februarie 2014

 

• În fine, după aproape două luni de amânări şi organizarea de examene şi concursuri, societatea Apavil are de săptămâna trecută un nou director comercial, în persoana lui Ion Ionescu. Potrivit unor surse din cadrul societăţii, concursul s-ar fi desfăşurat fără intervenţii politice şi doar pe baza evaluării şi analizei CV-ului fiecăruia din cei patru candidaţi înscrişi în cursă. Ion Ionescu nu este străin de Apavil, întrucât, anii trecuţi, a mai deţinut funcţiile de preşedinte al consiliului de administraţie la aceiaşi societate şi la fosta Acvarim, dar a mai fost membru şi în CA la Oltchim, susţinut politic la acea vreme de fostul primar al Râmnicului Mircia Gutău. Mai spunem că Ion Ionescu (în vârstă de 46 ani) este din anul 2006 doctor în ştiinţe inginereşti la Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti.

• Secția Psihiatrie 1 din cadrul Spitalului Județean Vâlcea arată ca o veritabilă cocină. Pacienții trăiesc aici în condiții de-a dreptul inumane. Mizeria și mirosurile pestilențiale au pus stăpânire pe toată clădirea în care sunt tratate persoanele cu probleme psihice. Ne întrebăm dacă directoarea SJU, Georgeta Săliște, a trecut vreodată pragul acestei secții?! Dacă l-a trecut, înseamnă că nu are suflet!

• La mai puţin de 24 ore distanţă după ce a decis eliberarea din funcţia de magistrat a lui Vasile Miron, de la Judecătoria Brezoi, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat miercuri, 29 ianuarie, decretul de numire în funcţia de judecător tot la instanţa din Brezoi a lui Ciprian Tiţa. Tânărul magistrat a promovat la Institutul Naţional al Magistraturii examenul de capacitate organizat în perioada 5 iulie - 7 noiembrie 2013.

• Poate puţină lume ştie, dar trebuie să spunem că ipochimenul liberal Lucian Tănăsescu este, potrivit declaraţiei de interese, administrator la... Servcet SA, o societate în subordinea CET Govora şi a Consiliului Judeţean Vâlcea. Omul este „poli-calificat” pentru că reuşeşte să mai deţină şi funcţiile de membru în CA la Apavil, tăietor de frunze la câini la Asociaţia de Dezvoltare „Apa” Vâlcea (de unde a ridicat într-un an suma de 300 milioane lei vechi), plus alte „sinecuri politice” prin diverse instituţii şi firme de stat.

• Deputatul Cristian Buican s-a mutat cu schiuri și pușcă de vânătoare din locuința ANL în blocul S 9, de pe strada Regina Maria din Râmnicu Vâlcea. Apartamentul în care locuiește acum șeful liberalilor vâlceni îi aparține patronului SC Roxicom SRL.

• Drumurile din stațiunea Băile Govora sunt impracticabile. Toate străzile din Govora s-au transformat în pârtii de săniuș. Doar mașinile 4x4 fac față cu succes în orașul păstorit de primarul Mihai Mateescu. Având în vedere zăpada, stratul gros de gheață de pe străzi, nu înțelegem de ce Mateescu a aruncat banii publici pe fereastră, semnând contracte de deszăpezire cu firme... prietene?! Întrebarea este retorică, bineînțeles!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe