Trei incendii şi un mort în doar câteva ore în judeţul Vâlcea

vineri, 31 ianuarie 2014

 

Unei familii din Guşoieni i-a luat foc acoperişul casei. Proprietarii, doi bătrâni s-au speriat atât de tare încât au leşint şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

“Bătrâna de 74 de ani  a făcut iniţial  un atac de panică, a fost liniştită însă mai apoi a făcut atac de cord şi din păcate nu a mai putut fi resuscitată”, a declarat Octavian Fulegr purtător de cuvânt ISU Vâlcea.

O altă casă a ars aproape în totalitate în localitatea Călineşti de lângă Brezoi iar un apartament din  Râmnicu Vâlcea a fost distrus parţial de flăcări . Incendiile din Guşoieni şi Brezoi au avut drept cauza supraîcălzirea coşului de evacuare a fumului , iar cel din Rm Vâlcea un scurt circuit la o sursă de încălzire.

”Este o perioadă geroasă şi toată lumea caută să-şi încălzezască locuinţele fără a mai ţine cont de pericolele de incendii care pândesc la tot pasul. Sobele trebuie reparate iar coşurile de fum curaţate frecvent, sobele metalice nu trebuie puse lângă surse de lemn iar  sursele de căldură electrice trebuie permanent supravegheate” avertizează pompierii.

EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe