O ambulanță din Vâlcea, strivită de un copac

luni, 27 ianuarie 2014

 

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat a anunțat duminică, la Guvern, că o ambulanță din Vâlcea a fost strivită de un copac.

"La Vâlcea, o ambulanță a fost accidentată, a căzut un copac pe ea. Avea și pacient. Din fericire, nu avem victime. Altă ambulanță a fost trimisă ca să fie preluat pacientul respectiv. Partea de intervenții aeriene, cu elicoptere SMURD și ale Ministerului de Interne o singură misiune s-a reușit să se efectueze astăzi într-o fereastră de timp care a permis acest lucru, în județul Iași, către o localitate în care era o persoană care, din păcate, a încercat să se sinucidă prin spânzurare. A sosit elicopterul, s-a încercat resuscitarea, dar fără un rezultat pozitiv. După ce s-a întors elicopterul, în scurt timp s-a închis din nou vremea, deci momentan nu mai avem posibilitatea de a zbura sau de a folosi elicopterele sau alte mijloace aeriene pentru intervenție", a spus Arafat, în cadrul unor declarații de presă.

Secretarul de stat a mai spus duminică după amiază că în localitatea Robeasca, județul Buzău, autoritățile nu au reușit să ajungă la o gravidă care avea nevoie de asistență la naștere.

"S-a solicitat sprijinul CNADNR dar, în același timp, având în vedere că sunt mai apropiate contracțiile, deja s-a pus în legătură moașa (...) iar un medic ginecolog le asistă telefonic dacă se întâmplă să nască înainte să ajungă echipele de prim ajutor la dânsa. Acolo este situația un pic mai critică și din cauza asta acum concentrăm toate forțele să rezolvăm cât mai rapid să ajungem la ea", a precizat secretarul de stat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe