Primarul Nicu Gheorghe din Boișoara: „MAFIA NE FURĂ PĂDURILE!“

joi, 23 ianuarie 2014

Deputatul liberal Cristian Buican luat în vizor!

Dezvăluiri incendiare! Primarul comunei Boișoara, Nicu Gheorghe, a scris miercuri, 22 ianuarie, pe pagina sa de facebook următoarele: „Azi Mircea Robescu a declarat greva foamei datorită faptului că mai multe instituții ale statului român printre care ITRSV Vâlcea nu își fac datoria, patronând jaful din pădurile regiunii Țara Loviștei, județul Vâlcea. Șeful acestei instituții inspector șef Poenaru Gheorghe, membru PNL este susținut puternic de către deputatul Buican Cristian care are interese directe în Obștea Robești cunoscută și sub numele Obștea care este condusă de un... mort. Masa lemnoasă de pe suprafetele acestei obști este exploatată de persoane dubioase printre care si fratele deputatului Cristian Buican căruia de când e fratele său parlamentar îi merg toate ca pe roate. La sfârșit de săptămână vor fi prezenți la Robești reprezentanți ai mai multor televiziuni naționale și ziare.

Cred ca toți loviștenii trebuie să-l susținem pe Mircea Robescu și să ne apărăm averea pe care ne-au lăsat-o bătrânii noștri de acest grup mafiot care, culmea, are în frunte unul care zice că e loviștean. Am să fac demersurile necesare pe lăngă domnul președinte Ion Cîlea, de a susține doleanțele lui Mircea Robescu, pe lângă doamna ministru Rovana Plumb.“

Așa cum am scris și mai sus, Nicu Gheorghe este primarul localității Boișoara, un om ales de localnici să le reprezinte interesele. Așteptăm reacția autorităților abilitate să verifice aspectele sesizate de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe