ION CÎLEA SPUNE ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT!

joi, 23 ianuarie 2014

Ieri, a apărut în paginile unui săptămânal central un articol incriminator în care sunt acuzat că aş urmări alte interese decât cele ale judeţului în ceea ce priveşte implementarea Master Planului de apă în Vâlcea. Respectivul articol este un colaj de afirmaţii ale unor indivizi pe care cele două ziariste semnatare îl protejează sub sintagma „sursa anonimă”. Pentru mine, însă, este foarte limpede cine se află în spatele inepţiilor furnizate şi puse într-o pagină de ziar fără o minimă deontologie şi fără a se cere şi punctul meu de vedere. Adevăraţii autori sunt cei care n-au altă ţintă decât să pună mâna pe APAVIL Vâlcea şi să-i prăduiască tot, şi veniturile, şi profiturile, şi fondurile investiţionale.

Pus în faţa unei situaţii fără precedent, mă văd obligat să spun adevărul până la capăt şi să-i dau în vileag pe cei care au înţeles greşit puterea mea de înţelegere, de colaborare şi, până la urmă, de protejare a lor în faţa oprobiului public.

N-o fac astăzi pentru că nu vreau să mi se reproşeze că aş fi reacţionat sub impulsul unei stări vindicative. Dar nici nu voi mai accepta  să las lucrurile fără explicaţii. Cât de curând voi îndeplini această promisiune …

 

 

 

Dr.ing. ION CÎLEA

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea

NR - În urma investigațiilor jurnalistice efectuate de Ziarul de Vâlcea a reieșit faptul că în spatele mizerabilului atac din fițuica centrală se află persoane din conducerea PNL Vâlcea. Cristian Buican nu este străin de acest articol scris la comandă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe