Deciziile Curţii Constituţionale reprezintă o victoriei a democraţiei

duminică, 19 ianuarie 2014

Partidul Democrat Liberal Vâlcea consideră că deciziile Curții Constituționale cu privire la Legea Descentralizării, la dispozițiile din Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative (actualul Codul penal și noul Cod penal) și la articolul unic din Legea pentru modificarea articolului referitor la conflictul de interese din Codul penal, confirmă justețea acțiunilor Partidului Democrat Liberal.

Salutăm pronunțarea în unanimitate de voturi a celor 9 judecători ai Curții pe marginea sesizărilor.

USL călca în picioare legile, valorile democratice şi principiile statului de drept.

Semnalăm încă o data modalitatea în care Guvernul USL a încercat să încalce grav articolele constituționale și principiile statului de drept.

Prin acţiunile sale, Uniunea Social Liberală a demonstrat încă o data  că  două dintre cele trei puteri ale statului sunt în mâna aceluiaşi cerc de interese condus de Victor Ponta şi Crin Antonescu sau de cei care se află în spatele lor.

Este evident că Parlamentul funcţionează ca o maşină de vot bine unsă la comanda celor doi lideri ai USL și tot evident este faptul că Guvernul se află la dispoziţie premierului Victor Ponta.

Partidul Democrat Liberal  îşi propune pentru anul 2014 să aibă ca principal obiectiv apărarea statului de drept, a instituţiilor statului, a democraţiei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe