Scandal cu cuţite la o nuntă: patru persoane au fost rănite

joi, 16 ianuarie 2014

O nuntă s-a terminat cu scandal și nuntași la spital în județul Vâlcea. Patru persoane au fost rănite dintre care una foarte grav, iar trei bărbaţi sunt daţi în urmărire generală de poliţie.

Scandalul a avut loc duminică noaptea la restaurantul Obreajă din localitatea Dăeşti.

Mai mulți romi din Călimanesti au mers neinvitaţi la nunta lui Ferando Mărunţelul din Bujoreni. “Au venit vreo 9 băieţi, Până la strigarea darului au stat cuminşi la masă, au mâncat şi-au băut. La spargerea nunţii au început să tragă de lăutari să le cânte , spuneau că au plătit şi trebuie să le facă dedicaţiile plătite. Şi-a început scandalul”
15 – 20 de persoane printre care şi socrul mare, Aurel Mărunţelu s-au încăierat în faţa restaurantului. S-a aruncat cu mese, scaune şi cu uluci din gardul restaurantului.

Musafirii nepoftiţi fiind in stare avansată de ebrietate au scos cuţitele şi au lovit în stânga şi-n dreapta fără să se uite.

“Prima victimă a fost socrul mare, l-au crestat cu cutitul pe faţă. Scandalagii au scos un pistol cu electrosocuri şi mulţi au fugit. Ion  Petru a ieşit ca prostu’ să vadă ce se întâmplă afară şi au sărit toţi pe el. Când ne-am dus mai mulţi să-l scoatem din mâinile lor l-am găsit cu burta tăiată şi cu maţele pe afară”, a declarat Ilie Mărunţelu, fratele socrului mare.

Ion Petru de 32 de ani  a ajuns la spital cu o plaga înjunghiata la nivelul abdomenului., iar medicii s-au chinuit mai multe ore să-i salveze viaţa. “A scăpat ca prin minune cu viaţă, dacă nu ajungeam cu el repede la spital murea”, spune mama victimei.

Medicii legiștii au stabilit ca viaţa victimei a fost  pusa in pericol şi procurorii au ântocmit dosar penal. Politiştii i-au identificat pe agresori însă aceştia sunt de negăsit după bătaie.

“Trei barbaţi din Călimăneşti cu vârste cuprinse între 35 şi 39 de ani sunt daţi în sunt dati în urmărire generală.  Unul dintre cei trei este acuzat de tentative de omor ş risca 10 ani de închisoare.”, spune Alina Teodorescu purtător e cuvânt IPJ Vâlcea .

Celelalte trei victine au fost rănite uşor la nivelul feţei şi braţelor şi vor să depună plângere penală împotriva agresorilor.
EVZ.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe