Un val de accidente rutiere a cuprins judeţul Vâlcea

luni, 13 ianuarie 2014

 

 

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 15.30, R. Constantin, de 20 ani, din com. Câineni, a condus un autoturism marca Ford pe DN7D - Câineni, iar la km 4, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu parapeţii unui pod, răsturnându-se în afara carosabilului în curtea unei locuinţe. În urma impactului, conducătorul auto şi pasagerul de pe locul din dreapta faţă, M. Ionuţ, de 20 de ani, au suferit vătămări corporale uşoare, fiind diagnosticaţi cu plagă contuză sprânceană stângă, politraumatism, plăgi escoriate mână stânga, respectiv contuzie piramidă nazală, regiunea bărbiei, contuzie coapsă stânga. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

La data de 25 decembrie a.c., ora 15.05, B. Alexandru, din comuna Păuşeşti Măglaşi, în timp ce conducea un auto marca Ford pe DN 64A în localitate a efectuat manevra de depăşire neregulamentară a unui auto Dacia, în zona indicatorului Depăşire Interzisă şi marcaj longitudinal simplu continuu, a pierdut controlul volanului şi a derapat, ieşind cu auto în afara părţii carosabile. Acesta a intrat în coliziune cu un copac de pe partea stângă a drumului. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Acesta a fost transportat la UPU Valcea cu Ambulanţa în urma investigaţiilor medicale, fiind diagnosticat cu TCC minor şi Traumatism toracic cu fractură costala.

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 03:00, M. Silviu, de 24 ani, din com. Buneşti, a condus un autoturism marca Opel pe DN 67- Pietrari, iar la km 167+250 m pe fondul neatenţiei în conducere a lovit cu partea faţă a autoturismului pe F. Cristian, de 62 ani, din localitate, care la momentul respectiv circula pe partea carosabila spre direcţia Tg. Jiu. Din accident, a rezultat rănirea gravă a lui F. Cristian, care a fost transportat la Spitalul oraşului Horezu, unde i s-a stabilit diagnosticul de fractură gambă stânga, hipotermie şi multiple plăgi ”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul etilotest a pietonului a rezultat o concentraţie alcoolica de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 13.20, C. Aurel, de 35 ani, din comuna Teiul, jud. Argeş, a condus o autoutilitară marca Citroen pe DN 64 - Băbeni, iar la km 96+350 m, din cauza neatenţiei în conducere a lovit cu partea faţă spatele autoturismului marca Fiat, condus de M. Adrian, de 22 ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, care a redus viteza pentru a intra într-o curte a unui imobil. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoara a lui M. Adrian, diagnostic ”Contuzie toraco-lombară”, .B. Joiţa, diagnostic ”Contuzie toraco-abdominală, contuzie lombara”, B. Luminiţa, diagnostic”Contuzie coloană lombara”, F. Mariana, diagnostic ”Contuzie coloană lombară”. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La data de 30 decembrie a.c., ora 01.52, V. Constantin, de 35 ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism marca Volkswagen pe str. Straubing, iar la o intersecţie a intrat in coliziune cu un autoturism Renault, condus de A. Marin, de 41 ani, din mun. Rm. Vâlcea care circula în faţa sa. În urma impactului ambele autoturisme s-au răsturnat în şanţ, evenimentul nefiind soldat cu victime omeneşti. În urma testării conducătorului auto, A. Marin, a rezultat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar a lui V. Constantin, a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, căruia i s-au recoltat două probe biologice de sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe