PDL Vâlcea critică dur atitudinea lui Victor Viorel Ponta în ceea ce privește vizita la București a Victoriei Nuland, asistent al secretarului de stat al SUA.

duminică, 12 ianuarie 2014

 

 

PDL Vâlcea face remarcat faptul că într-un stat în care securitatea națională este asigurată de NATO, premierul Victor Viorel Ponta se manifestă antidemocratic și antiamerican. Considerăm că un astfel de comportament denotă lipsă de viziune, lipsă de caracter și de responsabilitate politică.

Apreciem și susținem interesul profund manifestat de Statele Unite în ceea ce privește dezvoltarea continuă a statului de drept, Justiției, deschiderii economice și transparenței în România.

PDL Vâlcea consideră că punctul de vedere expus de înalt diplomatul american Victoria Nuland trebuie să fie un deziderat în politica promovată  într-un stat European.

“Statele Unite ale Americii doresc o Românie cât mai puternică posibil, cât mai curată posibil și cât mai democratică, care să continue să fie marele nostru aliat aici.”

Organizația Județeană Vâlcea a Partidului Democrat Liberal salută prezența emisarului SUA, Victoria Nuland la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe