Emilia Musală de la Roata Norocului - Kanal D a iesit la agățat în club la Râmnicu Vâlcea! Uite cu ce puștan a flirtat o noapte întreagă!

sâmbătă, 11 ianuarie 2014
Emilia Musala de la Roata Norocului de la Kanal D a iesit la agatat in club la Ramnicu Valcea! Uite cu ce pustan a flirtat o noapte intreaga! Numele lui e Adi Rizea si e cunoscut in Valcea pentru succesul lui la fete.
Emilia a iesit la agatat intr-un club din Valcea , la un Bal al Bobocilor. Dupa cateva minute in care s-a acomodat cu atmosfera din local, a picat si "victima".A fost toata numai un zambet in compania tanarului de clasa a XII-a  care era si el, la randul lui, fascinat de interlocutoarea lui.
Vedeta de televiziune a dansat, s-a distrat si s-a simtit bine alaturi de pustanul pe care l-a agatat si cu care a stat la povesti toata noaptea.Baiatul , care a fost organizatorul balului, este cunoscut in Valcea pt. escapadele lui amoroase. El a mai fost si cu Madalina Pamfile , de la Kapatos si ziarele din Valcea au scris despre relatia lor scurta , de altfel   https://ziaruldevalcea.ro/2012/07/23/madalina-pamfile-s-a-harjonit-cu/#_=_  .Imediat el a pus o poza cu Emilia pe facebook, ca sa se laude cu noua sa cucerire...1385933_10202205030184951_2075479351_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe