Edilul șpăgar Emilian Frâncu s-a tras în poză cu ”nepoata” lui Carlos Santana. Cine este vedeta care a cântat vâlcenilor

duminică, 5 ianuarie 2014

 

Edilul liberal Emilian Frâncu, s-a pozat alături de cântăreața Renee Santana, cea care a suținut în noaptea de revelion un recital de o oră în spectacolul organizat de Primăria Râmnicu-Vâlcea. Fotografia fost postată pe contul de facebook cântăreței.

 

Renee Santana a fost prezentată în programul Primăriei drept ”nepoata celebrului cântăreţ Carlos Santana– Mexic.” În realitate ea este o rudă mai îndepărtată. Tânăra în vârstă de 24 de ani a intrat în concurs Eurovision din 2013 cu melodia „What Is Love“ și a ocupat locul 8. Într-un interviu pentru ziarul Adevărul, Renee explica legătura.

Ne-ai spus că provii dintr-o familie celebră. Eşti rudă cu celebrul Carlos Santana. Care e, mai exact, legătura dintre voi?

Nu e o chiar o legătură directă, el şi bunica mea sunt verişori. L-am întâlnit o dată, la o petrecere, însă eu eram mică pe-atunci, nu ştiam cine e şi, sincer, nici nu-mi prea păsa la vârsta aceea. Abia când m-am apucat de muzică am aflat mai multe, am aflat cât de greu i-a fost şi lui să răzbească în showbiz şi că a trebuit să plece din Mexic ca să reuşească. Ştiu însă că, într-o bună zi, vreau să lucrez cu el, asta e sigur.

L-ai mai întîlnit, ai luat legătura cu el?

El a ajutat o mulţime de membri ai familiei. Una dintre mătuşile mele care lucra pentru el a murit acum câţiva ani. Ea era ultima mea legătură... Însă l-am văzut o dată la un concert în Mexic. A fost destul de amuzant. Aruncam cu ghemotoace de hârtie pe scenă. Scrisesem tot felul de lucruri în bileţelele acelea: „Sunt ruda ta!“ „Sună-mă! „Uite numărul meu de telefon!“. Nu m-a sunat niciodată (râde).

Edilul a refuzat să dezvăluie onorariul

Primăria Râmnicu Vâlcea a alocat în acest an puţin peste 10 000 de euro pentru artificii, artiştii prezenţi pe scenă urmând să fie plătiţi din sponsorizări. Primarul Emilian Frâncu susţine că, până în prezent, nu s-au anunţat prea mulţi sponsori. Edilul refuză să vorbească despre onorariul artiştilor care vor concerta în Râmnic. “Deocamdată nu există foarte multe sponsorizări, dar ne descurcăm. Sunt convins că mulţi sponsori vor să fie alături de noi. Am încercat să aducem în Râmnicu Vâlcea cât mai multe formaţii, am avut discuţii cu artiştii din timp. Nu pot să vă spun cât va primi Santana pentru că e un contract confidenţial”.

L-a scăpat carnetul de liberal

Primarul PNL al orașului Râmnicu-Vâlcea, Emilian Frâncu (57 de ani), a scăpat de executarea unei condamnări de 4 ani de închisoare pentru luare de mită datorită carierei sale de politician liberal. Procurorii DNA au declarat apel. Frâncu, care era arestat din 26 aprilie, a fost eliberat în aceeași zi în care s-a dat sentința, pe 17 septembrie.

Citiţi mai mult: Edilul șpăgar Emilian Frâncu s-a tras în poză cu ”nepoata” lui Carlos Santana. Cine este vedeta care a cântat vâlcenilor - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/edilul-penal-emilian-francu-s-a-tras-in-poza-cu-nepoata-lui-carlos-santana-cine-este-ve-1075187.html#ixzz2pYECHN6O
EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe