Asta e, PROBABIL, cea mai mare nerealizare a lui Mugur Isărescu în anul 2013. Află despre ce este vorba

vineri, 3 ianuarie 2014

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, a incercat pe tot parcursul acestui an sa faca un lucru important pentru el, insa, din pacate, nu a reusit.

Mugur Isarescu intentiona inca din primavara sa deschida o pensiune turistica la Dragasani, in judetul Valcea, acolo unde s-a nascut, insa planurile i-au fost date peste cap de doua ori pana acum, si spera sa reusesca la anul.
Pensiunea de la Dragasani este cea care apare pe eticheta sticlelor de vin produse de firma lui Mugur Isarescu, iar de reabilitare s-a ocupat baiatul guvernatorului BNR, care este arhitect. Acesta declara pentru CANCAN.ro ca a lucrat doi ani la acest proiect.

Costin Isarescu

Costin Isarescu

"Nu a fost ceva usor, insa mi-a placut la nebunie. Sunt sigur ca pensiunea o sa aiba succes", spunea Costin Isarescu in primavara acestui an, cu putin timp inainte de data programata pentru inaugurare.

Amanata pentru primavara

Inaugurarea pensiunii a fost amanata pentru primavara anului viitor (foto:facebook, Casa Isarescu)

Inaugurarea pensiunii a fost amanata pentru primavara anului viitor (foto:facebook, Casa Isarescu)

Deschiderea pensiunii s-a amanat in primavara din cauza faptului ca  instalatia electrica trebuia schimbata si a fost reprogramata pentru toamna.
Mugur Isarescu nu a avut succes nici a doua oara, si asta pentru ca a intampinat din nou probleme la pensiune. Guvernatorul BNR spera ca in primavara lui 2014 lucrurile sa fie in regula si sa poata inaugura in sfarsit pensiunea. (B.G.)

m.cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe