DARURI DE CRACIUN PENTRU COPIII SI BATRANII NEVOIAŞI de la femeile pesediste !

luni, 23 decembrie 2013

 

 

Joi 19.12.2013, Organizaţia Judeţeană de Femei a PSD Vâlcea, a mai desfăşurat încă una din importantele acţiuni cu caracter umanitar, care devin iată o tradiţie în rândul structurii politice a femeilor social democrate vâlcene.

,, Am luat această decizie deoarece la căminele pentru bătrâni şi copii întotdeauna sunt oameni de bine care îi vizitează şi atunci am dorit să facem noi un gest pentru cei care niciodată nu sunt căutaţi, aducand în inimile acestora bucuria sărbătorilor de iarna, venind în ajutorul lui Mos Craciun.

Am fost împreună cu colegele mele Onete Veronica, Camelia Turcu, Alexandrescu Lelioara, Ioniţă Isabela în mijlocul  asistaţilor de la Caminul de bătrâni din Lădeşti şi le-am oferit oamenilor necăjiţi de aici dulciuri, fructe şi obiecte de strictă necesitate.

De asemenea, am fost în  vizită în comuna Ştefăneşti la un copil  pe care eu îl sprijin material de mulţi ani pentru ca acesta să urmeze lecţiile de autism. Am mers cu cadouri la batranii care nu se puteau deplasa şi care n-ar fi avut posibilităţi financiare să îşi procure alimente pentru masa de Craciun, reuşind astfel sa le aducem  o rază de bucurie în suflete.

Nu în ultimul rand  am ajuns in comuna Tomşani unde am sprijinit elevii în  organizarea unui Concurs pentru pictură cu tematică religioasă şi în final am ajutat material ONG-ul                ,, SPERANTA ,, prin care sufletele copiilor cu dizabilităţi din judetul Vâlcea s-a umplut de bucurie în prag de sărbătoare.

Este în primul rând un gest din suflet şi m-am bucurat foarte mult că deşi nu mai este implicată politic, fiind subprefect, Aurora Gherghina a ţinut în mod special să ne fie alături.,,. - declaraţie Ioana Liţă, Preşedinte Organizaţia Judeţeană de Femei a PSD Vâlcea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe