Șpârle și șopârle, 16.12.2013

luni, 16 decembrie 2013

 

• Primarul Cristian Nedelcu din Drăgășani pozează în incoruptibilul perfect. Poză aflată în totală contradicție cu nivelul de trai al edilului care crește de la an la an. Bineînțeles, grație salariului de primar! Să fim serioși!

 

• Directorul de la Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea se află într-un vădit conflict de interese cu o afacere pusă-n schemă de primarul penal Emilian Frâncu. Suma buclucașă: 11 miliarde lei...

• Cunoscutul om de afaceri Nicolae Barbu, directorul general de la societatea Cozia Forest, este total nemulţumit că administraţia publică locală i-a pus mai mereu beţe-n roate la investiţiile imobiliare pe care le-a derulat în Râmnicu Vâlcea. Un astfel de exemplu este centrul de recreere „Posada Aqua Center”, din zona Troianu, o investiţie ce s-a ridicat la suma de peste 1 milion euro şi care a fost inaugurată în vara acestui an. Numai că primăria a băgat eronat terenul respectiv în tot felul de PUZ-uri şi PUD-uri, fapt ce l-a aruncat pe directorul Barbu într-un hăţiş birocratic de nedescris din care nu a ieşit nici până astăzi....

• Oteșanu de la OTEMA își freacă mâinile de bucurie. „Băiețelul cu fundițe“ și bujori în obrăjori este pe punctul de a finaliza o afacere ultra-beton. Băiatul deștept de la Băile Govora mută două hârtii, plimbă niște cisterne cu motorină și se alege an de an cu conturile doldora.

• Toată stima şi respectul faţă de consilierul local (încă!) liberal Gheorghe Ioniţă, care, la şedinţa consiliului municipal de vineri a avut curajul să-l înfrunte direct şi fără menajamente pe primarul penal Frâncu, care este şi preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea. Mai pe concret, Ioniţă a avut obiecţii la două proiecte de hotărâri înscrise abuziv şi fără fundamentare de ediul-şef Frâncu pe ordinea de zi a consiliului local: este vorba de plăţile directe din banii publici către diverse asociaţii fantomă şi de către propunerea de acordare a titlului de cetăţean de onoare al Râmnicului pentru Dumitru Crăciunescu. La fel cum a relatat „Ziarul de Vâlcea, Gheorghe Ioniţă a atras atenţia că municipalitatea a deschis o „cutie a Pandorei” pentru că, de acum, trebuie premiaţi şi alţi oameni de afaceri din Vâlcea mai mult sau mai puţin controversaţi, precum Constantin Boromiz, Nicolae Sofianu, fraţii Potop, etc.

• Liberalii aflați vremelnic în Consiliul de Administrație de la SC APAVIL SA au dat cu bâta-n baltă și s-au stropit din cap până-n picioare. După ce au forțat schimbarea directorului economic, profesionistul Alexandru Ghibirdic, pe motiv că nu cuplează la măgării financiare, Lucică Tănăsescu și gașca de marionete gălbejite l-au instalat în funcția de director comercial pe habarnistul Ion Florescu. Pe ăștia îi potolește doar DNA-ul!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe