DESTĂINUIRILE SCANDALOASE ale PROFESOAREI care a făcut sex cu un ELEV MINOR

duminică, 15 decembrie 2013

 

Femeia s-a destăinuit colegilor, povestindu-le despre sentimentele ei pentru adolescent. Bernadette Smith a mărturisit că s-a îndrăgostit de elevul său şi că plănuieşte să se despartă de soţul ei pentru a începe o nouă viaţă.

Povestea lor de dragoste a început chiar în sala de clasă, unde femeia i-a spus ce simte, iar apoi au mers într-un parc din apropierea şcolii unde s-au sărutat pentru prima dată.

Bunica adolescentului a aflat despre relaţia interzisă şi a mers la conducerea şcolii. Profesoara de istorie şi limba engleză a fost suspendată, însă acest lucru nu a împiedicat-o să continue legătura. Ea l-a vizitat acasă, unde a rămas peste noapte.

Poliţia a început o anchetă, iar femeia a fost reţinută. Ulterior, ea a recunoscut în instanţă faptele sale, în timp ce un procuror l-a descris pe adolescent drept "vulnerabil".

În timpul interogatoriului, a confirmat că îl ştie pe băiat de când a început şcoala. Ştia de problemele familiale pe care le are şi a spus că este un adolescent care are dificultăţi în a avea încredere în oameni. A recunoscut că s-au întâlnit la el acasă, unde şi-a petrecut noaptea, şi a spus că amândoi îşi doreau să fie împreună", au declarat anchetatorii.

Adolescentul a declarat că îi pare rău de turnura pe care au luat-o lucrurile şi că profesoara şi-a distrus cariera, însă că doreşte să lase aceste lucruri în urma sa şi să-şi continue viaţa.

EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe