Share ...Apel catre parlamentarii din Vâlcea ... Salvați Căminul pentru Batrâni din Bălcești!

vineri, 13 decembrie 2013

Căminul pentru persoane vârstnice din Bălceşti a fost deschis în toamna anului 2011, în locul fostului spital municipal pe care ministrul Sănătăţii de atunci, Cseke Attila, a decis să-l desfiinţeze.

Ministerul Muncii s-a angajat să finanţeze centrul de asistenţă până în anul 2013, iar de la anul nu va mai da bani. De cum au aflat că nu vor mai primi finanţare, atât autorităţiile locale, cât şi conducerea căminului au început să căute soluţii. În zadar, însă.

Vestea că există riscul ca acest cămin să îşi închidă porţile îi nelinişteşte pe bătrânii internaţi aici. Ei se tem că nu vor avea unde să se ducă de la 1 ianuarie.

Presa din Jud Valcea a mediatizat indelung acest subiect insa situatia a ramas neschimbata . Pe cale de consecinta am ales sa facem un apel catre reprezentantii Jud Valcea din Parlament .

Consider ca nu este normal ca o unitate de acest gen sa-si inchida portile . Statul nostru este construit pe principiul solidaritatii intre oameni iar daca acest principiu se aplica discretional inseamna ca statul si-a pierdut substanta .

Toti vom fi batrani ... toti dorim ca batranetea sa o traim cu demnitate ....

Va indemn , astfel , stimati Deputati si Senatori de Valcea sa va aplecati privirile si asupra unor oameni care nu doresc altceva decat sa-si traiasca zilele grele ale batranetii asa cum se cuvine ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe