Distribuiti MASIV! Atentie, se pregateste un nou PUNGESTI! La Bacesti!!! Autorităţile netezesc intrarea Chevron la Băceşti !

vineri, 13 decembrie 2013

Următoarea ţintă a Chevron este comuna Băceşti. Se aude că autorizaţia de construcţie va fi eliberată în următoarele zile. Astăzi, primarul din comună, însoţit de poliţie şi jandarmerie, i-a vizitat pe liderii locali care ar putea conduce Mişcarea de Rezistenţă de acolo. La intimidare, el le-a spus acestora "să stea cuminţi, ca sa nu iasă ca la Pungeşti".
sursa:www.b-o.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Distribuiti MASIV! Atentie, se pregateste un nou PUNGESTI! La Bacesti!!! Autorităţile netezesc intrarea Chevron la Băceşti !”

  1. Da, asa se face marketingul in Romania, informare slaba, un copil platit cu o ciocolata sa se lase pozat, manipulare sentimentala din partea celor cu interese. Defapt, e doar un conflict de interese intre 2 oameni cu putere (unu vrea celalalt ar face el da nu are bani momentan asa ca incearca sa-l impiedice) iar noi marionetele ajutam ca nah, plictiseala e mare si hai sa o ardem aiurea pe facebook. Terminati va rog cu astea, ca nu aveti nimic de castigat oricum, oricare ar fi deznodamantul

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe