Șpârle și șopârle, 12.12.2013

joi, 12 decembrie 2013

• Cunoscutul „amic” liberal Damian Mitu, patronul falimentarei pizzerii Guess Vital, se pregăteşte să dea o nouă lovitură financiară: aproape 25.000 de euro vor intra în buzunarele lui din banii publici ai Primăriei Râmnicului, cu ocazia organizării unui spectacol de doi bani în noaptea de Revelion. Americanul Mitu a bătut deja palma cu primarul penal Frâncu, astfel că şedinţa consiliului local de vineri, 13 decembrie, nu este decât o formalitate pentru cei doi „infractori” care prăduiesc bugetul local în văzul Poliţiei şi al DNA. Se aude că printre artiştii pe care Damian Mitu îi va aduce la Râmnicu Vâlcea se numără şi mega-prăfuita Renee Santana, nepoata starului Carlos Santana, precum şi vedetele „de renume internaţional” Bogdan Vlădău şi Sandra. În cazul ultimei, a nu se confunda cu celebra cântăreaţă germană din ani `80. Firma editoare a „Ziarului de Vâlcea”, precum şi mai multe societăţi de presă din judeţ au decis să nu mai plătească din 2014 taxa de cultură şi sport, în semn de protest faţă de alocarea preferenţială şi pe criterii total netransparente a sumelor din acest buget al Primăriei Râmnicului!!!

• Fostul şef de la Garda Financiară Vâlcea, Nicolae Bolovan, a aterizat zilele trecute pe postul de director economic la... Serviciul de Ambulanţă Vâlcea pe „filieră” liberală. Unitatea respectivă ar fi trebuit să fie condusă de oameni bine pregătiţi şi numiţi pe criterii strict profesionale, însă, în prezent, este un serviciu profund politizat chiar de către şeful Petre Duinea, tot de la PNL.

• Aşa cum am anticipat în numărul trecut al ziarului, primarul Râmnicului, Emilian Frâncu, a obţinut, la Curtea de Apel Bucureşti, o amânare. Nu ştim încă raţionamentul şi motivarea pentru care judecătorii au decis acordarea unui nou termen pe 22 ianuarie 2014, însă există semne de întrebare în legătură cu perioada foarte mare dintre prima şi cea de-a doua şedinţă de judecată.

• Zilele acestea primarul Emilian Frâncu a răspândit prin oraş, prin oamenii săi, mii de pagini otrăvite cu minciuni, atacuri nejustificate la adresa altor primari şi lăudăroşenii. Un Mitoman şi megaloman! Un narcisist penal care îşi bate joc de un oraş care priveşte neajutorat la acest Partid Liberal care ar trebui să-l ejecteze ca pe un putregai. ,,Primăria în slujba cetăţeanului“ este o revistă editată în tiraj de 5.000 de exemplare, pe hârtie lucioasă şi scumpă. Fiecare revistă are 16 pagini şi conţine mai multe texte şi poze. Primarul Râmnicului se regăseşte în 26 de fotografii în această revistă pe care spune că a plătit-o cu salariul său pe luna octombrie. Numai că editarea unei astfel de reviste costă cât trei salarii ale primarului. Pe prima pagină se spune că revista este un raport asupra activităţii primăriei în lunile iunie 2012-decembrie 2013. perioadă în care primarul a stat închis 5 luni. Oare de ce nu a descris și activitățile de la închisoare? Dar tot primarul spune că tot ce s-a făcut în municipiu în această perioadă poartă amprenta sa. E ceva de speriat la acest om care minte cu neruşinare. Îşi arogă merite ale altora. Se laudă cu munca colegilor şi subalternilor. Critică proiectele realizate de precursorii săi din primărie. Frâncu este un om care face rău oraşului, unei organizaţii politice care l-a sprijinit enorm, aliaţilor politici dar şi întregului judeţ. În aceste condiţii ar trebui să se ascundă şi să fie cât mai retras. Nu să încerce să iasă ca „miezul“ în faţă şi să se laude permanent deformând realitatea, minţind şi încercând să manipuleze. Speranţele râmnicenilor se îndreaptă spre justiţia care poate termina anul viitor această mascaradă şi să-l scoată pe ipochimen din viaţa publică a oraşului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe