Fotografii zguduitoare: Pungesti, Romania

duminică, 8 decembrie 2013

pungesti  (2)

Fotografii care exprima violenta cu care jandarmii au raspuns protestatarilor sambata la Pungesti au fost publicate pe Facebook. Imaginile sunt insotite de urmatorul mesaj:

“Ce ramane de facut? Pungesti, Romania, 7 Decembrie 2013

Intr-o tara in care dreptul la proprietate privata este incalcat grosolan, dreptul la libera exprimare este abuziv interzis, dreptul la libera circulatie este constrans, ce ne mai ramane de facut?

Astazi la Pungesti, batrani, femei, copii, tineri erau luati pe sus si aruncati in dube de catre acesti “eroi” ai vremurilor noastre, jandarmii.

Oamenii veniti acolo sa-si apere pamantul au fost pur si simplu calcati in picioare pentru ca au avut putearea sa spuna STOP. Oare cati dintre noi avem acest sentiment inversunat care ne face sa spunem STOP?

Oameni inlaturati abuziv de pe pamanturile lor, oameni mintiti in fata de catre cei pe care i’au ales, oameni batjocoriti si batuti in propria lor “casa”. Acesta a fost scenariul zilei de astazi Sambata 7 decembrie, Pungesti, Vaslui, Romania.

Copiii se uita speriati si nu inteleg, batranii se uita neputinciosi cum le sunt calcate in picioare de sutele de jandarmi, pamanturile abia semanate, tinerii sunt luati,batuti si incarcati in masinile jandarmeriei ca niste animale.

Daca va uitati atent cine are drapelul tarii in mana si cine isi apara pamantul si drepturile, are de suferit.

Oare cand ne vom trezi si vom realiza ca daca suntem cu totii solidari putem schimba Romania?”.

Sursa: facebook.com

pungesti  (1)

pungesti 3

pungesti 5 (2)

pungesti 5 (1)

pungesti 7 (2)

pungesti 7 (1)

pungesti 9 (2)

pungesti 9 (1)

1458475_456809241092142_1004532708_n

1454922_456809221092144_999689513_n

Sursa: Nasul TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Fotografii zguduitoare: Pungesti, Romania”

  1. oamenii astia in vasluieni de ai mei. Tara oricum e condusa de spurcatii de evrei care distrug orice. Astia sunt eroii tarii,cei care au curajul sa spuna nu jdanilor,nu mercenarii. Jos palaria pentru ei. Dumnezeu sa.i binecuvinteze si sa ii imbarbateze,sa ii aibe in paza si sa ii pazeasca de acesti jefuitori. Cred ca asta e semnalul de alarma pentru ca romanul sa inceapa sa isi apere glia dobandita prin sange de eroii martiri ai neamului.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe