Gruparea lui Niculescu, vicecampioană de iarnă: „Municipalii”, egalii „Bătrânei Doamne”, cu golul egalizator marcat în prelungiri

luni, 2 decembrie 2013

După ce, runda trecută, câştiga la Oradea, cu FC Bihor, „municipalii” au scos doar un egal, 1-1, la Arad, cu „Bătrâna Doamnă”, UTA. Asta după ce gruparea lui Eugen Trică a deschis scorul la jumătatea primei reprize, golul egalizator fiind marcat de Miţă Deaconescu (foto) în minutele de prelungire. Altfel, conform deciziei Comitetului Executiv al FRF, cele două etape care ar fi trebuit să se mai dispute în această iarnă, au fost amânate pentru luna martie a anului viitor.

 Egal „smuls” în prelungiri

În minutul 22, la un corner de pe stânga, Firţulescu a recentrat şi vâlceanul Briceag a făcut henţ în careu, astfel că centralul Florin Dreve (din Cluj Napoca) dictează penalti. Execută, şi transformă, Ovidiu Popescu. În minutul 56, CSM-ul înscrie prin Lircă, dar golul său este anulat pe motiv de offside. În minutele de prelungire, Vâlcea înscrie prin Miţă Deaconescu. După un aut, mingea a ajuns la Popa, acesta a centrat în careu, iar Deaconescu a înscris cu capul: 1-1 şi CSM-ul termină prima parte a campionatului Seriei B2 pe locul 2, la trei puncte în spatele liderului, CS Universitatea Craiova.

 Primăria îşi măreşte aportul la CSM

Altfel, Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat recent creşterea sumei acordate clubului CSM de la 600.000 lei anual, la 900.000 lei anual, începând cu data de 1 ianuarie 2014. La propunerea primarului Emilian Frâncu, membrii consiliului local au votat amendamentele propuse pentru Acordul de Asociere dintre clubul de fotbal CSM şi Primăria Râmnicu Vâlcea. Cea mai importantă modificare este cea a măririi sumei cu care Primăria Râmnicu Vâlcea va contribui lunar, de la 50.000 lei, la 75.000 lei, de la data de 1 ianuarie 2014.Domnul Gutău, deşi ştia că o asociaţie, în momentul când face acţiuni economice concrete, trebuie să plătească TVA, nu a făcut-o, nu s-a plătit TVA nici în perioada cât clubul a fost condus de către Cosmin Constantinescu. Astfel, ultimul control al Fiscului a depistat 5 miliarde lei vechi restanţe, iar domnul Niţu ne-a cerut ajutorul, pentru că s-a angajat la o sumă restantă de 3-4 miliarde de lei vechi, nu la aceasta suplimentară descoperită de Fisc”, a spus primarul Emilian Frâncu. De asemenea, în amendamentul votat de Consiliul Municipal se arată că veniturile obţinute din contractele de sponsorizare şi publicitate, din bilete şi drepturile de televiziune vor fi virate în contul Clubului Sportiv Municipal, iar veniturile obţinute în urma vânzării de jucători vor fi folosite pentru cumpărarea altor jucători şi vor constitui aport financiar din partea membrilor asociaţi, scăzându-se din contribuţia acestora, proporţional cu numărul de voturi deţinute de fiecare asociat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe