ŞOCANT: COPII ROMÂNI vânduţi ca SCLAVI SEXUALI în Italia VIDEO

duminică, 1 decembrie 2013

ŞOCANT: COPII ROMÂNI vânduţi ca SCLAVI SEXUALI în Italia VIDEO

Dezvăluirile au fost făcute în presa din Peninsulă, care a descoperit o reţea internaţională care se ocupă de vândut copii, la Milano. Minorii sunt daţi de propriii părinţi cu 8.000 de euro fiecare şi ajung să se prostitueze sau să fure.

Angajaţii serviciilor sociale cunosc situaţia disperată a copiilor ajunşi pe străzile din Milano - unde piaţa prostituţiei infantile prosperă.

"Ne aflăm pe una dintre străzile pe care echipa noastră le străbate zilnic. Miercurea întâlnim aici multe fete de origine română şi albaneză. Cea mai mare parte a fetelor de origine română, inclusiv de etnie romă, sunt minore. Toate străzile din Milano sunt pline de fete cu vârste foarte fragede", a dezvăluit Davide Prosdocimi, un asistent social din Italia, potrivit România TV.

"Una dintre fetele pe care le întâlnim pe această stradă este de origine română şi ne-a povestit că a început să se prostitueze de la 14 ani. A fugit din România, unde avea o situaţie dramatică - mama era alcoolică, tatăl o bătea. Iar bunica a fost cea care i-a zis să plece, să se prostitueze şi îi cere mereu bani", a mai spus asistentul social.

 

Reţeaua are ramificaţii în Italia, Franţa, Anglia, dar şi în România. Ziua, copiii sunt puşi să fure portofele şi telefoane mobile, iar noaptea să se prostitueze. Şi nu doar în Milano, ci şi la Paris şi la Londra.

"Copiii au 11, 12, 13 ani. Au fost vânduţi de părinţi pentru 8.000 de euro, fiecare. Viitorii sclavi minori sunt daţi pe mâna pedofililor", a precizat la rândul ei Anamaria Fiorillo, procuror în Milano. Toate detaliile provin din documentele unui proces care se desfăşoară în prezent la Tribunalul pentru minori de la Milano.

rtv.net

Data publicarii: 26/11/2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe