Procurorii vâlceni au prezentat FILMUL CRIMELOR executate de Gheorghe Marian Uţă

marți, 19 noiembrie 2013

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au solicitat, la data de 07.11.2013, arestarea preventivă a inc. minor Gheorghe Marian Uţă (în vârstă de 16 ani) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, măsură admisă de magistraţii Tribunalului Vâlcea.

La data de 19.11.2013, procurorii au solicitat  prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului minor Gheorghe Marian Uţă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav(două fapte) şi tâlhărie(două fapte).

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au admis propunerea procurorilor şi au dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 20 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 20.10.2013, după ce a închis magazinul deţinut pe raza comunei Sălătrucel, jud. Vâlcea, victima G.E.D. (în vârstă de 35 de ani), a fost surprinsă de către inculpatul minor care, cu ajutorul unei bâte tip ghioagă, a lovit-o pe victimă în zona craniului, provocând decesul acesteia, apoi i-a sustras geanta pe care o avea asupra sa şi în care se găseau mai multe bunuri inclusiv suma de 3000 de lei.

Pe parcursul cercetărilor penale, din probele administrate în cauză, a mai rezultat şi comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, fapte comise asupra unui minor, în vârstă de 10 ani,  la data de 09.03.2013. În timp ce inculpatul se afla împreună cu minorul, în vârstă de 10 ani, s-a deplasat împreună cu acesta într-o pădure de la marginea satului Sălătrucel din comuna Sălătrucel, apoi l-a lovit în zona feţei, l-a ştrangulat cu un şnur şi l-a spânzurat de creanga unui copac, provocând decesul acestuia, după care i-a sustras o sumă de bani pe care o avea asupra sa şi un rucsac.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

 

(Informații furnizate de Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe