CS Municipal – Olimpia Satu Mare 3-0: Golul lui Arnăutu şi dubla lui Lircă au decis victoria la scor de neprezentare a vâlcenilor

luni, 4 noiembrie 2013

Ajunsă pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, după eşecul, 1-3, la Tg. Mureş, gruparea lui Claudiu Niculescu avea şansa de a arăta că rămâne o echipă capabilă să se bată în continuare la promovare. Sub privirile a circa 800 de spectatori, „municipalii” au făcut spectacol, în Zăvoi, câştigând disputa cu revelaţia acestei prime părţi a campionatului în B2, Olimpia Satu Mare, la scor de neprezentare: 3-0.

Dublă Lircă, ambele din penalty

După doar 11 minute, Arnăutu deschide scorul, după ce iniţial Cataramă şutase spre poarta oaspeţilor. În minutul 35 se face 2-0, după ce Lircă (foto) înscrie din penalti, în urma faultului asupra lui Negruţ. Şi cel de-al treilea gol al Vâlcii se marchează tot din penalti. Iniţial, Daniel Iancu fusese faultat în careu de Molnar, iar Lircă transformă (trecându-şi în cont dubla) pentru scorul final: 3-0 pentru CS Municipal.

 Miercuri, la Craiova, cu liderul

După 11 etape, „municipalii” au 15 puncte şi urcă pe locul 4, la 3 puncte de primul loc, ocupat de Craiova (CS Universitatea), la două puncte de locul 2 (Gloria Bistriţa) şi la 1 punct de locul 3 (FC Universitatea Craiova). Etapa viitoare, miercuri, 6 noiembrie, „municipalii” vor juca pe „Ion Oblemenco” în compania liderului, CS Universitatea Craiova. Până la finalul turului, CSM-ul mai joacă, pe 9 noiembrie, în Zăvoi, cu nou-promovata Minerul Motru. FRF-ul a decis ca în această iarnă să se mai joace primele  etape. CSM-ul va mai juca, în prima etapă a returului, acasă cu FC Olt, apoi, la Oradea, pe 23 noiembrie, la Arad, cu UTA, pe 7 decembrie, în Zăvoi, cu CS Mioveni, şi pe 13 decembrie, la Bistriţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe