Se înmulţesc îngrijorător accidentele rutiere în judeţul Vâlcea!

luni, 28 octombrie 2013

La data de 24 octombrie a.c., ora 12.05, C. Adrian, de 58 ani, din mun. Rm. Vâlcea a condus un autoturism marca Skoda în Râmnicu Vâlcea, iar la o intersecţie nu a acordat prioritate de trecere lui M. Bogdan, de 33 ani, din comuna  Pietrari care circula în calitate de biciclist, accidentându-l. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu escoriaţii şold stâng. După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie fiind identificat în apropiere  într-o parcare. Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

B. Nicolaie, de 42 de ani, din mun. Oradea, a condus o autoutilitară marca Iveco pe DN 7 - Robeşti, iar la Km. 225+714 m, a acroşat cu partea faţă pe S.  Ana,  de 75 de ani, din com. Câineni, care se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul din partea dreapta a direcţiei de mers a autoturismului. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a Anei S., diagnosticată cu T.CC. acut, hematon  substructural, otoragie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 16.05, M. Ioana, de 54 ani, din oraşul Băbeni  a condus o autoutilitară marca Dacia pe DJ 646 - Tomşani, iar din cauza oboselii, la km 22+ 30m, a adormit la volan, a părăsit carosabilul înspre stânga intrând în coliziune frontală cu un arbore. Victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc Horezu, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar de politraumatism accident rutier, fractură col femural stâng, contuzie coloana lombară şi contuzie umăr stâng, după care a fost transferată la Spitalul mun. Rm. Vâlcea, pentru mai multe investigaţii. Conducătoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe