SĂ LE FIE RUȘINE! BUICAN ȘI CÎLEA SE LUPTĂ LA BAIONETĂ PE CAȘCAVALUL DE LA HIDROELECTRICA!

vineri, 25 octombrie 2013

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a aruncat o BOMBĂ la ultima sa conferinţă de presă, afirmând cu subiect și predicat că directorului general al Hidroelectrica Vâlcea, Daniel Băviţă, a fost demis în urma intervenției directe a preşedintelui PSD Vâlcea și al CJ Vâlcea, Ion Cîlea. „Eu nu mă simt copreşedinte al USL Vâlcea. De ce nu divorţăm, păi la Vâlcea nu există niciun act care să confirme USL Vâlcea. Deci nu poţi divorţa de cineva cu care nu ai nici un act. Noi, PNL, nu punem directori, nu schimbăm oameni. Am auzit de la membrii PSD din Vâlcea că actualul lider al PSD, Ion Cîlea, împreună cu Ion Mihăilă, cel reţinut de DNA, l-au schimbat pe fostul director de la Hidroelectrica', a spus Buican." – a acuzat Cristian Buican. Informația poate să fie considerată o calomnie având în vedere că Buican nu a prezentat și DOVEZI care să susțină aceste afirmații grave. Totuși, Buican a uitat să spună și care a fost rolul său în instalarea fostului director Daniel Băviță... Având în vedere că Buican reacționează doar dacă există stimulente de natură materială ne îndoim de realitatea acestor acuzații. Totuși, deputatul liberal a uitat să menționeze de ce îl susține cu atâta ardoare pe Daniel Băviță?!

Vinerea trecută Daniel Băviţă, directorul general ala Hidroelectrica Vâlcea, a fost schimbat din funcţie cu Constantin Târş. Noul conducător al SC Hidroelectrica SA Vâlcea este considerat a fi „omul de casă“ al ARESTATULUI de către DNA, Ion Mihăilă. Rămâne de văzut dacă ministrul Energiei va accepta menținerea în funcție a unui director cu mari probleme la...dosar.

Contactat de Agerpres , liderul PSD, Ion Cîlea a declarat că această afirmaţie depăşeşte 'limitele bunului simţ'. 'Este o minciună incalificabilă a liderului PNL. Nu-l cunosc pe fostul director de la Hidroelectrica, nu am avut contacte nici cu vechiul, nici cu actualul. Nu înţeleg modul de a face politică şi de a colabora, într-o alianţă, a preşedintelui PNL. Nu ştiu ce urmăreşte PNL Vâlcea, sunt mult prea multe atacuri în ultima perioada, PSD s-a manifestat totdeauna cu răbdare şi principial în această alianţă, dar şi răbdarea are limitele ei', a spus Ion Cîlea.

Miza din spatele acestei încleștări de forțe politice în interiorul USL o reprezintă CAȘCAVALUL, sumele enorme care urmează să fie cheltuite de Hdroelectrica Râmnicu Vâlcea pentru retehnologizarea unor hidrocentrale....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “SĂ LE FIE RUȘINE! BUICAN ȘI CÎLEA SE LUPTĂ LA BAIONETĂ PE CAȘCAVALUL DE LA HIDROELECTRICA!”

  1. domnule director,fiindca ati ramas unul din putini ziaristi care spuneti lucrurilor pe nume, va rog sa intrebati pe domnii cilea si buican, dar mai ales buicam, cum a ajuns familia spiru ciobescu sa conduca combinatul chimic, ce legatura e intre doamna ciobescu si cea care se intituleaza fina domnului buican si sotia aparatorului mafiostilor din valcea stanculescu. sa spuna domnul buican cum a fost numita fina pe un post de 70 milioane in tribunal cu recomandarea patronatelor la scurt timp dupa ce au ajuns sotii spiru la combinat ca directori. sa spuna domnii cilea si buican cine sunt acesti ilustri necunoscuti care conduc combinatul si cum a ajuns o anonima sa sfideze in tribunal oameni cu pregatire si eperienta cand plecase in urma cu niste ani cu coada intre picioare pentru ca nu avea clienti.
    cu stima, george

  2. MAI PE SLEAU: NEVASTA LIBERALULUI VICTOR STANCULȘECSU A AJUNS JUDECATOR LA TRIBUNALUL VALCEA!!!! TE DOARE CAPULLLLLLLLL
    CINE A AJUNS SA IMPARTA JUSTITIAAAAAAA

    LUCRURILE NU VOR RAMANE ASA! DNA INVESTIGHEAZA FILIERA ....DE LA INM....

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe