Elevi vâlceni, în vizită la Casa Memorială Marin Sorescu

joi, 24 octombrie 2013

 

La finalul săptămânii trecute s-a desfăşurat la Şcoala Lăpuşata o altă etapă din cadrul proiectului Să descoperim România,proiect care a avut ca partenere şcoli din Vrancea,Ialomiţa  Vîlcea.

Activităţile au presupus în prima parte excursia  la Casa Memorială Marin Sorescu prilej cu care elevii participanţi s-au întrecut în a demonstra cunoaşterea operei poetului care a batut la porţile premiului Nobel.

Întorşi la şcoala Lăpuşata,organizatorii au aratat importanţa elevului şi accentual pe care l-au pus pe formarea formala şi informal a elevului în drumul său spre devenire.Seara a continuat cu spectacolul La lilieci oferit de trupa Agape a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân,condusă de prof .dr.Mihaela Constantinescu ,dansuri populare,ateliere populare-pictură pe lemn,croşetare,război de ţesut.

Activitatea s-a încheiat în jurul orei 22 cu un foc de tabără Merită felicitări organizatorul principal-prof   de limba romană Taniuşa Iordache,colectivul didactic al Şcolii Lăpuşata şi directorul unităţii Cornelia Zamfirache.

Proiectul a fost iniţiat de profesorul Taniuşa Iordache din dorinţa de a crea şi dezvolta parteneriate diverse între elevi,creand astfel o punte interregional.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe