Un șofer MORT DE BEAT a spulberat trei pietoni

miercuri, 23 octombrie 2013

Potrivit reprezentantilor Politiei Valcea, accidentul a avut loc marti, pe bulevardul Calea lui Traian din Ramnicu Valcea, unde un barbat de 46 de ani, aflat la volanul unui autoturism Renault, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a accidentat trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni.

Victimele sunt o femeie de 64 de ani, care a suferit traumatisme si fracturi costale, o tanara de 20 de ani, care are un traumatism cranian si un traumatism la bratul stang si un adolescent de 16 ani care a suferit o contuzie la o mana.

Dupa producerea accidentului, soferul a fugit de la locul faptei, fiind prins de politisti intr-o parcare din apropiere.

"In urma testarii soferului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care barbatului i s-au recoltat doua probe biologice de sange, rezultatele fiind 1,95, respectiv 1,75 g/l alcool pur in sange", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subinspector Alina Teodorescu.

Ea a precizat ca soferul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi dus in instanta cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Un șofer MORT DE BEAT a spulberat trei pietoni”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe