Stadiul lucrarilor de la nivelul Contractului de Lucrari „Modernizarea Statiei de Epurare Ramnicu Valcea si Statie de Epurare Noua in Babeni – CL 2 – Lot 1 si Lot 2”

miercuri, 23 octombrie 2013

 Uniunea Europeana, prin Fondul de Coeziune, sprijina proiectul „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa şi apa uzata in judeţul Valcea”, realizat in cadrul Contractului de Finantare nr.: 122765/24.10.2011. Bugetul alocat acestui proiect este de 395.637.618 lei fara TVA, din care 77,81% reprezinta asistenta financiara nerambursabila Uniunea Europeana, 11,90% reprezinta contributie nerambursabila Buget de Stat, 1,83% reprezinta contributie Buget Local şi 8,46% reprezinta contributie Operator Regional (S.C. APAVIL S.A. Valcea).

In cadrul proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa şi apa uzata in judetul Valcea”, se deruleaza contractul de  lucrari, „Modernizarea Statiei de Epurare Ramnicu Valcea si Statie de Epurare Noua in Babeni – CL 2  – Lot 1 si Lot 2” .

 

Contractul „Modernizarea Statiei de Epurare Ramnicu Valcea”  - CL 2 – Lot 1, a fost atribuit in urma unei licitatii  publice de achizitie online, asocierii constituite din S.C. DELTA ACM 93 SRL – STULZ-PLANAQUA GmbH – SC HYDRO-CARPATI SRL , in calitatate de Antreprenor, în timp ce S.C. APAVIL S.A. Vâlcea are calitatea de Autoritate Contractantă/Beneficiar. Valoarea contractului este de 20.864.497,22 lei fără T.V.A., schema de finanatare fiind cea menţionata mai sus.

In cadrul acestui contract a fost realizat, predat si aprobat  Proiectul tehnic si s-au realizat pana in prezent urmatoarele lucrari:

  • Finalizarea lucrarilor la cladirea administrativa si laborator
  • Reabilitare ingrosator namol
  • Reabilitare fermentator nr.1
  • Reabilitare fermentator nr.2
  • Platforma acoperita namol, bazinul de aerare si bazinul de sedimentare finala
  • Demolarile au fost finalizate

Astfel, pana in prezent se inregistreaza un progres fizic estimat de 12,54%

Contractul „ Statie de Epurare Noua in Babeni „– CL 2 – Lot 2, a fost atribuit in urma unei licitatii publice de achizitie  online asocierii constituite din SC CONEXVIL SA – EFACEC ENGENHARIA E SISTEMAS SA – EFACEC CENTRAL EUROPE, in calitatate de Antreprenor ,in timp ce S.C. APAVIL S.A. Valcea are calitatea de Autoritate Contractantă/Beneficiar. Valoarea contractului este de 11.080.516,75 lei fără T.V.A., schema de finantare fiind cea mentionata mai sus.

In cadrul acestui contract a fost realizat, predat si aprobat  Proiectul tehnic si s-au realizat pana in prezent urmatoarele lucrari:

  • Organizarea de santier
  • Imprejmuirea
  • Pavilionul administrativ

 

Astfel, pana in prezent, se inregistreaza un progres fizic estimat de 10,29%

 

Scopul proiectului consta in reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si tratare si a sistemelor de colectare si tratare a apelor uzate in scopul de a îndeplini obligatiile de conformitate din Tratatul de Aderare si obiectivele Programului Operational Sectorial de Mediu.

Proiect cofinantat din Fondul de Coeziune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe