PERICOL REAL! Ce se află ÎN SPATELE FACEBOOK

miercuri, 23 octombrie 2013

 

Pew Internet şi American Life Project au realizat nu demult un studiu din care reies date îngrijorătoare

Conform studiului, cei mai multi utilizatori au menţionat că, de fapt, s-au săturat de drama existentă pe Facebook! Cu toate ca Facebook este una dintre cele mai mari reţele sociale în acest moment, studiul realizat pe un eşantion de 1006 persoane a scos la iveală faptul că tot mai multe dintre acestea au renunţat să se mai conecteze pe Facebook, din diferite motive. Iată, mai jos, „lista” acestor motive.

Pierdere de timp

21% nu au timp; 10% nu mai sunt interesaţi; 10% considera Facebook-ul o pierdere de timp; 9% sunt de părere că pe Facebook există prea multă dramă, conflicte, negativitate şi bârfe; 8% au renunţat pentru că şi-au dat seama că sunt dependenţi de site; 8% folosesc site-ul doar ocazional; 8% au plecat în vacanţă;  7% sunt plictisiţi; 6% susţin că nu au un motiv concret pentru care nu mai folosesc Facebook-ul; 4% sunt deranjaţi de spam-uri şi sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte siguranţa informaţiilor postate; 2% nu au acces la internet; 2% preferă să păstreze legătura cu prietenii în stilul clasic; 2% au probleme legate de sănătate sau vârstă; 1% au renunţat la Facebook din motive religioase; 1% nu vor să facă publice detalii sau fotografii personale.

S-au săturat

Conform Cnet, foarte mulţi useri au menţionat că: s-au săturat de comentarii stupide, au prieteni nebuni, cu care nu mai doresc să ţină legătura, oamenii din listă postează chiar şi ce au mâncat la masa de seară, nu agreează politica de confidenţialitate a Facebook-ului, au probleme în relaţia amoroasă.
Pe de altă parte, o altă cercetare afirmă că oamenii care sunt prieteni pe Facebook au tendinţa să nu mai fie atat de conectaţi in viaţa reală, iar relaţiile dintre aceştia pot deveni superficiale.

Evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “PERICOL REAL! Ce se află ÎN SPATELE FACEBOOK”

  1. Fiecare are un motiv sau altul dar nu esti obligat sa citesti ceea ce nu-ti convine nici sa postezi fotografii personale. Ca sa iti faci prieteni in facebook poti avea doar prietenii de care ai nevoie pe ceilalti ii poti bloca asa ca nu trebuie neaparat sa iti publici viata in facebook. Dar e normal sint multi care habar nu au cum sa o faca ei cred ca aici arati totul despre tine la oricine. Nu e asa fiecare are posibilitatea de a face ca pagina lui sa fie privata si sa nu o poata accesa oricine.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe