Traficanți de DROGURI arestati de DIICOT Vâlcea

marți, 22 octombrie 2013

 

Patru persoane din Vâlcea sunt suspectate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. că au deţinut şi comercializat peste 500 de grame de cannabis. Doi dintre suspecţi au fost surprinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze astfel de droguri.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, împreună cu cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au surprins în flagrant, la data de 18 octombrie a.c., în municipiul  Rm. Vâlcea, doi bărbaţi, în timp ce încercau să comercializeze 60 de grame de cannabis.

În fapt, în urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că patru suspecţi, dintre care unul minor, începând cu luna ianuarie 2013, au deţinut şi comercializat, în municipiul Rm. Vâlcea, diferite cantităţi de droguri de risc. Până în prezent, s-a stabilit că suspecţii au comercializat peste 500 de grame de cannabis.

În urma percheziţiei efectuată de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. la locuinţa unuia dintre suspecţi, au fost ridicate alte 280 de grame de cannabis.

La data de 19 octombrie a.c., în urma probatoriului administrat în cauză, Tribunalul Vâlcea a admis propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul  Teritorial Vâlcea şi a dispus arestarea preventivă a celor patru suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi Serviciul Român de Informaţii.

La acţiune au participat şi jandarmi de la  I.J.J. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe