Director de bancă din Vâlcea, ESCROC de cea mai joasă speță, prieten al Guvernatorului Mugur Isărescu!

marți, 22 octombrie 2013

Escroc = persoană care înşală pe alţii şi îşi însuşeşte, prin mijloace frauduloase, bunuri străine; pungaş, şarlatan este definitita din DEX pentru asemenea persoane.

Totul a inceput cu mult timp in urma in Dragasani. Un oras viticol care este renumit a fi fieful multor bancheri , cel mai cunoscut fiind Isarescu , guvernatorul BNR. Se stie ca acesta a sprijinit multi oameni din Dragasani ca sa fie angajati in sistemul bancar.Inclusiv pe G.C. – director la B.... Ramnicu Valcea.
Insa Dragasani mai este renumit si ca oras ce a ‘livrat ‘ pe piata multi hackeri specializati in fraude pe internet . Gurile rele il includ si pe G. G.– fiul lui G.C.
Interesanta combinatie nu? Tatal director de sucursala judeteana , fiul hacker cu ‘performante’ notabile pe internet iar mama conduce afaceri veroase cu medicamente pe sub mana din spatele unei farmacii –Ge...... . O adevarata familie de infractori fara scrupule.
B.....sucursala Valcea este acum reprezentata de catre directorul GC care este dator vandut la clienti, angajati si CAR-uri valcene prin fraude, minciuni si inselaciuni.
Activitatea infractionala cuprinde:
- Eliberarea de adeverinte false catre diveri angajati si neangajati pentru accesarea unor credite de la alte institutii bancare.A se verifica creditele pe care angajatii B..... le au la alte institutii bancare. Din punct de vedere logic nu ar avea sens ca un angajat B...... (oare ce spun patronii din Hexagon?) sa ia credit de la o alta banca deoarece dobanda este mai mare.Se stie ca bancile acorda dobanzi preferentiale angajatilor proprii.Si totusi sunt angajati care au luat credite de la alte banci beneficiind de adeverinte false semnate de G.C. contra unor sume . Unii dintre acesti angajati nici nu mai lucreaza la B...... sau au plecat din tara.
- Acordarea de credite pe baza unor documente false catre diversi clienti persoane juridice si fizice, credite care ulterior s-au dovedit neperformate. Clientii B........... nu au scapat nici ei nepacaliti.Le-au fost promise credite cu dobanzi avantajoase sau prin acceptarea unor garantii dubioase contra unor ‘mici’ imprumuturi pe care domnul director ‘uita’ sa la mai restituie. A se verifica legaturile cu diversi oameni de afaceri valceni.
De la diversi clienti a solicitat sume de bani promitand in schimb diverse favoruri : dobanzi mai mici , perioada de gratie , acoperirea unor nereguli in dosarul de creditare. De la unii chiar a cumparat apartamente si alte bunuri la un pret mai mic, profitand de pozitia de Director B...... . A se verifica la fisc ce proprietati a dobandit si de la cine.
Cum se lua spaga? Firme pe numele rudelor lui G.C. (socri,etc) emiteau facturi pentru acesti clienti care apoi plateau facturile Se pot verifica firmele de pe numele socrilor sau rudelor directorului B.... care au legaturi comerciale cu firme care au conturi la Sucursala B..... Rm Valcea.
- De la majoritatea angajatilor a solicitat diverse sume de bani prin amenintari si printr-un comportament mai dur : daca nu ma creditezi s-ar putea sa ti se desfiinteze postul sau sa iesi prost la evaluare sau alte abuzuri in serviciu. Multi dintre ei au fost fortati si santajati sa comita diverse neregului . Putem da exemplu firma socrului lui G.C. care derula plati prin B.... fiind in conflict de interese . Ca sa nu mai mentionam si alte firme la care G.C. este actionar si care deruleaza inca si acum tranzactii prin B..... Valcea. Cu toate ca domnul director este in concediu medical angajatii inca loiali ii prelucreaza tranzactii la B......
- Alti angajati au fost presati sa fie giranti pentru el,pentru fiul acestuia,pentru sotia lui sau pentru diversi prepusi. In acest caz Parchetul impreuna cu o comisie de la BNR deruleaza o ancheta asupra acestor CAR-uri care au acordat credite pe banda familiei G. folosind documente semnate de directorul G. in numele B..... Ancheta va dovedi daca adeverintele au fost false sau dobandite prin abuz in serviciu de catre directorul G.....
- Multi dintre angajati au demisionat din aceasta cauza plecand din banca si vrand sa scape de santajele pe care nu le mai puteau suporta . Astfel banca a suferit un prejudiciu prin plecarea unor angajati experimentati.
- Clientii sunt nemultumiti multi dintre ei parasind pe buna dreptate B.... Rm Valcea care acum este asociata cu numele acestui escroc . Multi dintre ei vor sa actioneze ..... in justitie pentru recuperarea pagubelor insa neregulile din dosare ii opresc sa faca acest lucru.
Cine pierde din acesta situatie? Clientii bancii, banca in sine prin pierderea multor clienti , nemaivorbind de credibilitate si imagine. Nu in ultimul rand in categoria perdantilor sunt si angajatii. Multi dintre ei au facut sacrificii mari pentru a da cu imprumut sume de bani directorului G..... Familiile acestor angajati traiesc adevarate drame pentru ca sunt datori pentru niste sume pe care probabil nu le vor mai vedea niciodata.
Din toata aceasta poveste nu intelegem de ce B..... pastreaza o tacere complice cu un individ de cea mai joasa speta care a profitat de subordonati ,clienti si de pozitia pe care nemeritat a dobandit-o. G. C...val , directorul grupului B.... din Pitesti nu a stiut de activitatea infractionala derulata pe parcursul atator ani?
Sursele judiciare afirma ca G.C. va fii inculpat pentru abuz in serviciu , luare de mita, fals in acte , trafic de influenta pe baza unei lungi liste de clienti si angajati care reclama sumele de bani pe care le-au pierdut.
In acest moment se pare ca G.C. se pregateste sa plece din tara , avand banii in strainatate in conturi secret . De acesta operatiune s-a ocupat fiul sau, G.G. un hacker experimentat care a jefuit multe persoane pe internet fraudand carduri bancare .
Desigur acestea sunt doar cateva fapte din bogata activitate infractionala a familiei G. . Vorbind cu cativa dintre angajati am aflat ca sunt chemati de catre procuratura pentru a da declaratii .Probabil ca in urmatoarea perioada se va afla si valoarea prejudiciului real care in acest moment este estimata la peste un million si jumatate de euro. Marsavul director ar fi delapidat inclusive bonurile de carburant ale institutiei in complicitate cu unii dintre soferi .
Familia G. a reusit sa puna la punct un adevarat sistem de fraudare a tot ce misca in jurul lor profitand si amenintand oameni de buna credinta. Apropiati ai lui G.C. afirma ca acest individ are o adevarata boala pentru acumularea de bani si averi. In mintea lui bolnava crede ca totul i se cuvine , inclusiv banii altora. Din pacate nu exista medicatie pentru asemenea boli cu toate ca doamna farmacista G are farmacie.
Oare guvernatorul BNR acopera asemenea comportamente? Aici parchetul ar putea declansa o ancheta pentru a investiga ce convorbiri au fost efectuate intre G.C. si guvernatorul BNR. Doar legea obliga operatorii de telefonie sa pastreze timp de sase luni lista de convorbiri.
Dar toata lumea se intreaba unde sunt acesti bani si ce a facut cu ei familia G.? Ei bine de-a lungul anilor majoritatea au fost transferati in strainatate sub diverse nume si pt diverse personae. Se stie ca hackerii folosesc pasapoarte false pentru asemenea operatiuni. Fiul directorului folosea pasapoarte false pt a primi aceste sume de bani de la ‘taticul’ care evident nu trimitea in nume propriu. O parte din angajati si clienti au fost rugati de dom’ director sa trimita acesti bani. O alta parte importanta din acesti bani a fost cheltuita pe diverse distractii: masini de lux , ceasuri, haine scumpe, parfumuri , excursii in strainatate si femei de consumatie . Este cunoscuta pasiunea lui G.C. pentru femei slabe deoarece sotia lui fiind mai grasuta nu mai este pe gustul lui.
A se verifica de asemenea masinile de lux pe care G.C. si fiul acestuia GG le-au condus.Acum binenteles nu mai au nimic pe numele lor ca sa nu fie executati de catre creditori.
S-a aflat de asemenea ca directorul a pompat bani intr-un service auto cu banii creditorilor.
Ticalosia acestui individ nu cunoaste margini fiind un individ fara scrupule cand e vorba de bani.

Din motive obiective (individul ii are la mana pe multi judecatori valceni!) nu am putut devoala inca numele acestui personaj „bolnav“ din sistemul bancar valcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe