Un deținut vâlcean de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi a fost găsit spânzurat în celulă

duminică, 20 octombrie 2013

Un detinut in varsta de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata, in celula, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Colibasi, personalul medical din cadrul inchisorii a incercat sa il resusciteze pe detinut, insa fara rezultat.

"Sambata, in jurul orei 6.00, un detinut de 17 ani, din judetul Valcea, arestat preventiv pentru talharie, cu antecedente penale, s-a spanzurat", a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Colibasi, agent Andreea Badescu.

Conform procedurilor, au fost informate familia si autoritatile competente, respectiv Parchetul Tribunalului Arges, Inspectoratul Judetean de Politie si Serviciul de Medicina Legala.

DEtinutul avea 17 ani si fusese condamnat pentru talharie. Primise recent sentinta, insa intentiona sa faca recurs, sperand ca va primi o alta decizie din partea magistratilor care hotarasera, in cazul sau, o condamnare de patru ani si jumatate de inchisoare.

Nu a mai apucat, pentru ca, potrivit reporterntv.ro, a luat o decizie extrema. A ales sa-si curme viata, spanzurandu-se in celula in care era inchis la Colibasi. Tanarul care nu ajunsese inca la varsta majoratului a fost gasit, fara suflare, in aceasta dimineata.

Reprezentantii inchisorii au demarat deja o ancheta interna, pentru a stabili conditiile in care s-a produs incidentul.

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/news/sfarsit-socant-detinut-in-varsta-de-17-ani-gasit-mort-in-celula-la-penitenciarul-colibasi-343309.html/#ixzz2iD2pyw3q

La Penitenciarul Colibasi au fost declansate verificari pentru stabilirea circumstantelor in care a avut loc incidentul.

Penitenciarul Colibasi se afla in orasul argesean Mioveni, la 20 de kilometri de Pitesti. Aici sunt incarcerati si fostul politist Cristian Cioaca, dar si omul de afaceri Cornel Penescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe