CS Municipal întâlneşte fostul CSM (actualul CSM Metalul Reşiţa)

joi, 17 octombrie 2013

Cătălin Rufă revine sâmbătă în Zăvoi

Aflată pe poziţia a 4-a în Seria a 2-a a Ligii a 2-a, gruparea finanţată de fraţii Dan şi Laurenţiu Niţu, fosta Damila Măciuca, actualmente CS Municipal, întâlneşte sâmbătă, de la ora 11,00, în Zăvoi, pe CSM Metalul Reşiţa. Gruparea din Banat este nimeni alta decât fosta CS Municipal, finanţată de Cătălin Rufă, echipă care în vară a plecat din Zăvoi, în „Crâng”, cu jucători şi cu antrenorul Alex Pelici (ajuns între timp la divizionara A, FC Braşov). Înaintea disputării meciului de sâmbătă, gruparea rosso-nerilor stă mai bine în clasament ca „municipalii”, aceştia reuşind, etapa trecută, să treacă de FC Bihor (la Reşiţa) cu scorul de 2-1 (goluri Szabo şi Staicu, pentru gazde). Astfel, reşiţenii au 10 puncte (6 goluri marcate şi doar 2 primite), cu +3 la „adevăr”, în timp ce vâlcenii sunt pe locul 4, cu 9 puncte (7 goluri marcate şi 5 primite, cu 0 la „adevăr”.

Probleme medicale în lotul „municipalilor”

Din păcate, Claudiu Niculescu are probleme medicale în lot, înaintea meciului de sâmbătă, astfel că acesta nu va putea alinia la start 11-le dorit. Dacă erau emoţii în privinţa lui Ionuţ Stoica, cel care este şi căpitanul echipei şi-a revenit după ce a fost lovit în meciul cu Craiova lui Mitritelu (la Roşiorii de Vede) şi ar putea revenii în teren contra grupării lui Rufă. În schimb, din echipa vâlceană vor absenta Matache, Samson şi Bărbulescu, care sunt suspendaţi. Matache şi Samson au fost eliminaţi în disputa de la Roşiorii de Vede, iar Bărbulescu a acumulat deja 4 galbene! Pe lista accidentaţilor se află Cucui, Melcea şi Ov.Mihai, care au fost operaţi de ligamente şi nu vor putea juca în aceste an.

„Nu ne lăsăm călcaţi în picioare”

Altfel, faptul că „municipalii” au fost dezavantajaţi în ultima vreme de arbitri, nu-i lasă indiferenţi pe diriguitorii clubului din Zăvoi. Astfel, pe siteul Primăriei Râmnicului a apărut informaţia potrivit căreia Emilian Frîncu a anunţat intenţia de a trimite un protest la Comisia Centrală de Arbitri, în care va acuza erorile cavalerilor fluierului din partidele cu Gloria Bistriţa şi FC Universitatea Craiova. ”În scrisoare se vor sesiza atât neacordarea penalty-ului clar din meciul cu Gloria Bistriţia, cât şi faptul că în partida de la Roşiori de Vede cu FC U Craiova, arbitrii nu au reacţionat la scandalurile şi conflictele dintre suporteri, care au creat o presiune vizibilă şi pe teren, între echipele protagoniste. „Nu ne lăsăm călcaţi în picioare” este sloganul sub care conducerea Primăriei Râmnicului vrea să protesteze vizavi de arbitrajele de care a beneficxiat gruparea vâlceană în ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe