Liberalii îl acuză pe Ion Cîlea de LIPSĂ DE TRANSPARENȚĂ și discriminare a primăriilor

duminică, 13 octombrie 2013

Comunicat de presă

In luna octombrie este anuntata primirea unei noi transe pentru finantarea lucrarilor din judetul Valcea desfasurate prin Programul National de Dezvoltare Locala.
Modul discretionar de distribuire a fondurilor precedente a creat disensiuni in interiorul USL si nemultumiri majoritatii primarilor din judet.
In acel context, Partidul National Liberal i-a solicitat presedintelui Consiliului Judetean dr.ing Ion Cilea sa comunice tuturor primariilor valcene criteriile folosite in mod concret si ponderea acestora in procesul de distribuire a fondurilor initiale.
Pana in prezent, nu a fost primita o comunicare oficiala cu privire la aceasta solicitare.
Avand in vedere anuntarea alocarii unor noi fonduri pana la sfarsitul lunii octombrie, ne manifestam dorinta de a evita repetarea unei astfel de situatii si mai ales de a-i asigura pe edilii din judetul Valcea de corectitudinea si legalitatea distribuirii sumelor prin PNDL.
In aceste conditii, reitarem presedintelui Consiliului Judetean, solicitarea respectuoasa de a face publice/de a comunica criteriile mai sus mentionate.
Ii transmitem domnului dr.ing Ion Cilea ca acest demers este necesar in vederea asigurarii principiului transparentei administratiei publice locale precum si pentru a evita orice suspiciuni privind corectitudinii distribuirii respectivelor fonduri.

Vicepresedinte al Partidului National Liberal Valcea
Senator Marin Adranel Cotescu

NR – Titlul ne aparține

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe