Trăiască PSD și tovarășul Ion Cîlea, MOARE SILVIU POPESCU, A ÎNVIAT RADU TĂCUTU!

vineri, 11 octombrie 2013

Ce s-a întâmplat, de fapt, la şedinţa CJ de sâmbătă

Liderul absolut al PSD Vâlcea, onorabilul doctor ing punct Cîlea, Alfa şi Omega judeţului Vâlcea, la sugestia lui Necuratu şi a lui Gheorghe Smeoreanu ( sau o fi tot una ? ) a convocat presa aservită sau servită în sala de şedinţe a CJ.

Profesorul Cîlea l-a scos la tablă pe elevul Pîrnău şi l-a pus să-şi dea pantalonii jos. Pîrnău se codea, în sală erau multe ziarizde, unele dintre ele aflate în graţia sublimă a augustei persoane a preşedintelui, avem poze. Pentru că bietul Tiberiu nu stătea să fie bătut la curu gol cu cureaua preşedintelui, au sărit yesmanii domnului Cîlea, printre ei venerabilul domn Smeoreanu, aflat în elita presei clickurilor autogenerate din România. L-au amestecat degeaba şi pe finuţul domn Mihai Bălan, care nu mai ştia unde este Amsterdamul. Furia domnului Cîlea a fost atât de intensă, încât clasa a rămas cu gura căscată. Era, de fapt, o lecţie aplicată unui elev nărăvaş care mişcase în front şi cârtise împotriva domnului profesor doctor.

Cîlea bătea curul lui Pîrnău cu atâta sete, încât clasa se cutremura la fiecare lovitură de bici şi ţipa doar când se auzea şuieratul biciului prin aer. Cu toţii ştiam , de acum, că va veni şi rândul nostru, dacă nu ne ţinem gura.
Mai târziu, Smeoreanu a băgat băţul prin gard, a spus şi el că a ieşit un mare scandal, că elevul Popescu, care şi aşa are icter, ar fi jignit-o pe Magda Popescu.

Nimic mai fals, doamna Magda Popescu era exasperată de circul la care asista. Nici vorbă să o jignească cineva, avem numai cuvinte frumoase despre ea.

Sigur, elevul Popescu şi-a mai dat încă o dată foc la valiză, solidarizându-se cu elevul Pîrnău. Dar asta e o altă poveste, care se pare că nu a interesat pe nimeni din ziariştii de acolo. Toţi au vrut să ştie dacă elevul Popescu s-a hotărât să moară sau nu. Solidaritate de breaslă ? Glumiţi, nu ?

Noi ne-am învăşat lecţia. Trăiască tovarăşul profesor ! Jos elementele degenerate din presa vâlceană! Trăiască psd, etc... Aşteptaţi-vă la ce vă aşteptaţi mai puţin! ( Radu Tăcutu )

www.ramnic.ro

Cuvinte cheie: tovarasul profesor Cilea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe