Horoscop săptămânal

miercuri, 9 octombrie 2013

Horoscop săptămânal
Berbec: Saptamana aceasta nu straluceste la capitolul surprizelor, dar asta nu inseamna ca nu va fi una destul de buna. In principal, munca, munca si iar munca, cu rezultate multumitoare si care va solicita mai mult timp, decat nervi. Lucrul acesta are si partea lui buna: desi vor avea multe de facut, nu se vor simti obositi.
Taur : E o perioada in care Taurii trebuie sa ia o serie de decizii importante: acum e momentul sa se gandeasca foarte bine daca vor sa faca schimbari in cariera, in relatia amoroasa, in stilul lor de viata, adica sa ia niste hotarari radicale care vor avea consecinte pe termen lung.
Gemeni : Gemenii ar trebui sa-si puna un pic viata in ordine. Ei se pricep foarte bine sa elaboreze planuri marete, dar nu dau atentie unor detalii care pot schimba totul. N-ar fi rau sa-si aduca aminte ca nu este neaparat nevoie sa intoarca lumea cu susul in jos si ca uneori ajunge sa faca niste schimbari mai mici, dar bine gandite: de exemplu, sa nu mai intarzie cu plata facturilor, sau sa se imbrace mai ingrijit.
Rac : Racii isi vor concentra energia asupra relatiei amoroase. Sunt foarte romantici in aceata perioada si isi coplesesc partenerii cu tot felul de atentii. Pentru cei care au probleme in relatia de cuplu, aceasta atitudine se va dovedi salvatoare. Cei singuri au sanse mari sa-si gaseasca acum pe cineva.
Leu : Leii vor incepe saptamana mai lent, fara prea multa energie si chef de munca. Doar partenerul de cuplu va avea puterea sa le mai ridice moralul, cu mici surprize si gesturi tandre. Nu e o perioada favorabila afacerilor, asa ca ar fi bine sa se multumeasca o vreme cu ceea ce au si sa se concentreze mai mult asupra ideii de economie, decat de castig.
Fecioară : Fecioarele tin cu dintii de programul lor ultraorganizat, insa acest lucru nu va fi neaparat in avantajul lor: in zilele urmatoare vor aparea foarte multe ocazii de distractie, ocazii care le vor solicita umorul si spontaneitatea. Sa profite la maxim, pentru ca nu vor regreta. Nici de bani nu e cazul sa-si faca probleme, pentru ca vor recupera niste datorii.
Balanţă : Pentru Balante se anunta o saptamana a asteptarilor si emotiilor, mai ales in ceea ce priveste banii. Acest lucru le va genera o stare de frustrare si nervozitate, care se va reflecta si asupra celor din jur. Nu trebuie sa se streseze atat de mult, pentru ca, spre sfarsitul perioadei, vor primi sumele asteptate.
Scorpion : Scorpionii vor fi visatori si plini de imaginatie in zilele urmatoare si vor incerca sa rupa monotonia traiului cotidian cu tot felul de mici nebunii. Vor pleca intr-o excursie neplanificata, vor face o achizitie extravaganta, sau isi vor schimba look-ul. Din acest motiv, vor fi niste parteneri de conversatie amuzanti si tonici, asa ca e o perioada buna sa iasa mai mult in lume si sa comunice.
Săgetător : Pe Sagetatori ii asteapta niste momente importante care presupun pregatiri serioase. Vor coordona niste proiecte, vor fi gazdele unor evenimente, sau vor primi responsabilitati noi la serviciu. Viata sentimentala va fi destul de monotona, asa ca se vor putea concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade si ei simt acest lucru, asa ca nu se abat de la scopul propus.
Capricorn : Capricornii tind sa neglijeze unele probleme de sanatate care se vor agrava daca nu sunt tratate rapid. Cineva din familie ii va convinge sa se ocupe si de aceste lucruri. Un conflict profesional minor ii astepta pe la mijlocul saptamanii, dar vor iesi cu fruntea sus. Finantele vor fi la cote foarte bune si le vor permite Capricornilor sa faca niste economii.
Vărsător : In aceasta saptamana, Varsatorii vor fi usor melancolici si se vor simti nemultumiti de ei insisi. Acest lucru ii va impinge sa caute confirmare din partea strainilor si vor fi tentati sa se arunce in flirturi care le pot periclita relatia. Nu se vor alege cu nimic in afara de cateva discutii neplacute in cuplu.
Peşti: Pestii vor primi o lovitura neasteptata venita din partea cuiva de la serviciu. Poate fi vorba de niste afirmatii false, sau chiar de atacuri directe. Cineva este invidios pe realizarile lor si incearca sa le puna bete in roate. Cert e ca Pestii se vor simti tradati si incoltiti si nu vor sti cum sa riposteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe