Bărbaţi arestaţi după ce au jefuit mai mulţi şoferi în Vâlcea, Argeş şi Prahova

miercuri, 9 octombrie 2013

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de Poliţie, fiind suspectaţi că au jefuit mai mulţi şoferi, în judeţele Argeş, Prahova şi Vâlcea. Aceştia au fost forţaţi să oprească maşinile şi au înţepat cauciucurile autovehiculelor, informează politiaromana.ro. "Din cercetări a rezultat că membrii gupării, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 39 de ani, ar fi acţionat pe timp de noapte, cu precădere pe rutele care tranzitează judeţele Argeş, Prahova şi Vâlcea. Astfel, cei patru bărbaţi sunt suspectaţi că, în mai multe rânduri, au urmărit, în trafic, cu autoturisme cu motoare puternice, înmatriculate în Bulgaria, diferite autoutilitare", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.
Membrii grupării îi obligau pe şoferii autoutilitarelor să oprească maşinile frânând brusc în faţa acestora. În alte situaţii, un membru al grupării traversa pe trecerea de pietoni, obligând şoferul să oprească pentru a acorda prioritate. După ce şoferii opreau, un membru al grupării înţepa una dintre anvelopele maşinii. În timp ce şoferul schimba roata, membrii grupării furau lucruri de valoare din maşină.
Cei patru au fost prinşi în flagrant marţi dimineaţă, după ce au furat bani dintr-o autoutilitară, prin metoda "înţepare roată", a precizat Poliţia Română. Aceştia au fost reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Buftea, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pe numele a trei dintre membrii grupării, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat, tentativă la furt calificat şi distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe