Accidente rutiere ÎNGROZITOARE!

miercuri, 9 octombrie 2013

La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 19.10, în municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc un accident rutier.

S. Daniel, de 38 ani, din com. Astileu, jud.Bihor, a condus un autoturism marca Volkswagen, iar la o intersecţie a efectuat virajul la stânga fără să acorde prioritate unui auto marca Opel, condus de A. Mihai, de 23 ani, din mun. Rm.Vâlcea.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a lui A. Mihai, care a fost transportat la spital, diagnosticat cu TVC indirect cu contractura musculara,contuzie claviculă stânga, escoriaţii pumn stâng.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe de sânge.

***

La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 09.08, B. Andreea, de 35 ani, din mun. Bucureşti, sector 4, a condus un autoturism marca Seat, iar la efectuarea unui viraj la stânga şi a accidentat pe B. Aurelia, de 77 ani, din mun. Rm. Vâlcea, care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a Ioanei B., care a fost transportată la spital, fiind diagnosticată cu TCC, fractură temporală stângă, fractura bazin.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
***

La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier.

Echipa operativă, ajunsă la faţa locului, a stabilit faptul că I.C., de 14 ani, din mun. Drăgăşani a condus un autoturism marca Volkswagen, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe islaz. Conducătorul auto cât şi pasagerii, alţi patru minori, au fugit.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a unuia dintre minori, S.O.; de 13 ani căruia i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de TCC acut deschis, fracturi costale stânga, fiind trimis la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova pentru investigaţii medicale.

Minorul care se afla la volanul autovehiculului a fost identificat ulterior, fiind transportat la Spitalul Drăgăşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul de TCC acut închis. Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe