HOȚII de cai din Racovița au ajuns DUPĂ GRATII

marți, 8 octombrie 2013

O GRUPARE INFRACŢIONALA, SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DE ANIMALE MARI, A FOST IDENTIFICATĂ DE POLIŢIŞTII VÂLCENI

Cinci bărbaţi din judeţul Sibiu sustrăgeau cabaline şi bovine, după o prealabilă documentare, valorificându-le pe raza altor judeţe./ În momentul în care au fost identificaţi în trafic de către poliţişti au încercat să demareze, cu intenţia de a fugi

După sesizările făcute de localnicii din mai multe comune din nordul judeţului cu privire la furtul de animale, poliţiştii au început investigaţiile în vederea identificării autorilor.

Stabilindu-se că infractorii au avut acelaşi mod de operare, poliţiştii vâlceni au făcut pânde în mai multe nopţi, reuşind să constituie un cerc de suspecţi, respectiv mai mulţi bărbaţi din judeţul Sibiu.

Este vorba de, B. Adrian, de 21 de ani, B.Mihai, de 23 de ani, B. Marcel, de 40 de ani, B. Cosmin, de 27 de ani, B. Alexandru, de 24 de ani, toţi din mun. Sibiu, judeţul Sibiu.

În data de 05 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Racoviţa i-au prins în flagrant pe autori în timp ce transportau cu o autoutilitară 5 animale, 4 cabaline şi o bovină.

Aceştia au refuzat să deschidă uşile, deşi poliţiştii şi-au declinat competenţa. La un moment dat, conducătorul auto a încercat să împingă autospeciala poliţiei, care avea semnalele acustice în funcţiune, cu intenţia de a fugi. Un

poliţist a reuşit imobilizarea conducătorului auto, stabilindu-se că se numeşte B. Adrian, de 21 de ani şi are permisul de conducere reţinut, fiind cercetat de către IPJ Sibiu pentru nerespectarea codului rutier.

Pe baza cercetărilor efectuate până în prezent a fost probat furtul a 15 animale, 12 cabaline şi 3 bovine, acestea fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor cinci.

Autorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, cei în cauză sunt încarceraţi pentru 29 de zile în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vâlcea.

Poliţiştii Secţiei 6 Racoviţa şi a Posturilor de Poliţiei arondate secţiei, au fost sprijiniţi de ofiţeri din cadrul S.P.O.P Vâlcea, Poliţia oraşului Brezoi, COS Vâlcea, SAS Alba Iulia şi au colaborat cu poliţiştii din cadrul IPJ Sibiu, în scopul întocmirii materialului probator şi a prinderii autorilor în flagrant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe