Pe adresa OJPC: SC VALTEX SRL vinde centrale, dar nu asigură și punerea lor în funcțiune!

vineri, 4 octombrie 2013

Firma SC VALTEX SRL din Râmnicu Vâlcea a intrat în atenția Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vâlcea. Un vâlcean a achiziționat în urmă cu două săptămâni o centrală cu consum de combustibil solid mixt (peleți, lemn și cărbune). Clientul a plătit aproape 20.000 lei pe centrală și accesorii. Toate bune și frumoase până la momentul punerii în funcțiune a acesteia de către angajatul „specializat“ de la SC VALTEX SRL, care a venit și s-a uitat ca mâța-n calendar la aparatură. „Domne eu de fapt nu m-am prea ocupat de astfel de centrale cu automatizare electronică. Nu prea știu, dar voi încerca să fie OK. Am avut un coleg care a plecat de la firmă, el se pricepea“ - a spus „specialistul“ Nea Teacă de la VALTEX. A bâjbâit câteva ore pe la centrală, l-a sunat pe fostul coleg, a încurcat firele pe la termostat. În cele din urmă, cu chiu, cu vai, a pornit centrala. Dar cine are garanția că aparatura va funcționa fără probleme după punerea în operă a lui Nea Teacă. Proprietarul centralei a înghițit în sec și a trecut peste această problemă. Mai mult decât atât, a achiziționat aparatura pentru reglarea ambientului tot de la VALTEX. Angajații firmei au dat asigurări că de data aceasta trimit un meseriaș adevărat, specializat pe centrale de acest tip, să-l monteze. Dar, de unde?! Oamenii s-au trezit pe cap cu același Nea Teacă Habarnistul, care oricât de mult s-a străduit tot nu a reușit să pună în funcțiune ambientul. Cu alte cuvinte, clientul de la VALTEX a plătit aproape 20.000 lei pe o centrală care nu funcționează așa cum ar trebui. Unde este seriozitatea SC VALTEX SRL, care se laudă astfel pe site:

SC VALTEX SRL Comercializeaza echipamente pentru instalatii termice, hidro-sanitare, mobiliere si accesorii pentru baie.

Desfasoara activitate de service si punere in functiune si verificari tehnice periodice pentru aparate si echipamente consumatoare de combustibili gazosi, lichizi si solizi.

Este o companie cu un vast portofoliu de clienti, parteneri puternici care impartasesc acelasi set de valori si apreciaza colaborarile de incredere

Așadar, ATENȚIE CÂND CUMPĂRAȚI CEVA DE LA SC VALTEX SRL, CĂ S-AR PUTEA SĂ TRĂIȚI ACELEAȘI EXPERIENȚE TRISTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe