Judecătoarea Veronica Bădescu de la Curtea de Apel Piteşti, exclusă din magistratură!

luni, 30 septembrie 2013

Prietena baronului chimic, Constantin Roibu, este acuzată de "imixtiune in activitatea altui judecător sau procuror"

Dumnezeu nu doarme și nici nu dă cu parul! Judecătoarea Veronica Bădescu de la Sectia I civila a Curtii de Apel Pitesti, care l-a favorizat pe baronul chimic, Constantin Roibu, în procesele cu „Ziarul de Vâlcea“ a fost exclusă din magistratură!!! Individa aceasta (originară din Drăgășani – Vâlcea) care făcea de rușine tagma magistraților a intervenit, pe lângă alți judecători, și în procesele deschise de fostul director la Oltchim împotriva Ziarului de Vâlcea. Pedeapsa excluderii din magistratură este nulă dacă pe fir nu intervin și procurorii DNA.
Sectia pentru judecatori a CSM, condusa de judecatorul Adrian Bordea, a decis miercuri, 18 septembrie 2013, excluderea din magistratura a judecatoarei Veronica Badescu de la Sectia I civila a Curtii de Apel Pitesti. CSM a dispus excluderea din magistratura a judecatoarei Veronica Badescu dupa ce Inspectia Judiciara a stabilit ca magistrata a intervenit in activitatea altui judecator sau procuror.
Potrivit unui comunicat de presa al Consiliului Superior al Magistraturii de miercuri, 18 septembrie 2013, judecatoarea Veronica Badescu de la Curtea de Apel Pitesti a comis abaterile disciplinare prevazute de art. 99 lit. l) din Legea nr. 303/2004.
Prezentam in continuare comunicatul CSM:
"In sedinta din data de 18 septembrie 2013, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Badescu Veronica, judecator in cadrul Curtii de Apel Pitesti, si a aplicat, in temeiul art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, sanctiunea disciplinara constand in “excluderea din magistratura” pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. l) constand in “imixtiunea in activitatea altui judecator sau procuror” din acelasi act normativ. Hotararea poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 Judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe