Licitatie publica cu strigare pentru vanzarea in bloc a activului RAMPLAST DMC - decizie a consortiului de administratori judiciari ai S.C. OLTCHIM S.A.

sâmbătă, 28 septembrie 2013

27 Septembrie 2013

Consortiul de administratori judiciari ai S.C. OLTCHIM S.A., ROMINSOLV SPRL si BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, organizeaza in data de 08.10.2013, ora 11:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, licitatie publica cu strigare pentru vanzarea in bloc a activului "RAMPLAST DMC", situat in Str. Uzinei Nr. 1, Ramnicu Valcea, jud. Valcea si Ramnicu Valcea, Raureni, punct "Filipini", jud. Valcea, format din terenuri, constructii si echipamente extrudare PVC pentru rame usi si ferestre.
Pretul de pornire a licitatiei este de 6.093.761 EUR (exclusiv TVA). Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, cel mai tarziu in data de 07.10.2013, ora 16:00 inclusiv, documentele specificate in cuprinsul caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL pentru echivalentul in RON al sumei de 5.000 EUR (exclusiv TVA). Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.319.94.76.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe