Accident GRAV in Valcea! Viteza excesiva a provocat o TRAGEDIE!

vineri, 27 septembrie 2013

Accident GRAV in Valcea! Viteza excesiva a provocat o TRAGEDIE!

Lipsa de experienta la volan si viteza excesiva au condus la o tragedie pe DN 64! Vineri dimineata, intre Ramnicu Valcea si Dragasani, s-a produs un accident grav in urma caruia o persoana a murit, iar alti oameni au fost raniti. Viteza excesiva a provocat o TRAGEDIE!Trei masini au fost implicate in accidentul rutier care s-a produs pe DN 64. Un tanar care luase permisul de conducere de doar sapte luni a apasat mult prea tare pedala de acceleratie.

La un moment dat, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens provocand o nenorocire. A lovit un alt autoturism care s-a rostogolit si, in cele din urma, a izbit si o alta masina.

Conducatorul auto din masina care a fost lovita de tanarul teribilist a murit pe loc, scriu jurnalistii de la Romaniatv.ro. Sotia soferului care si-a pierdut viata a fost transportata la spital cu rani grave. Politistii urmeaza sa ia masurile necesare in acest caz.

cititi aici: http://www.enational.ro/news/accident-grav-in-valcea-viteza-excesiva-a-provocat-o-tragedie-336486.html/#ixzz2g50j9WFl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe