Sparle si soparle, 26.09.2013

joi, 26 septembrie 2013

• Miercuri, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat decretul privind eliberarea din funcţie (pensionare) a lui Marin Negreanu, judecător la Judecătoria Drăgăşani. În urmă cu 1 an, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului anual pentru menţinerea în funcţie a lui Marin Negreanu, judecător la Judecătoria Drăgăşani, după împlinirea vârstei de 65 de ani, până la data de 8 septembrie 2013.
• Mai deunăzi, marea „jurnalistă” de la TVR, Diana Deleanu, a dat un interviu fluviu în publicaţia obscură „Formula As”, intitulat „Vreau să las după mine măcar o urmă micuţă, o boare de liliac alb”. Pe prima pagină a ziarului respectiv tronează o poză kilometrică a Dianei Deleanu, semn că femeia are mare trecere pe la Sânziana Pop, directoarea publicaţiei. Ne aşteptam ca interviul propriu-zis să facă referire la momentele „delicate” de la TV Etalon, când Diana Deleanu „regiza şi realiza” documentare premiate de APTR, sub îndrumarea plină... de romantism a lui Iulian Margu.
• Dubioasa firmă Comprod SRL Vâlcea se pare că a generat un adevărat dezastru în comuna Mateeşti. Localnicii ne-au sesizat că bazinele de la staţiile de pompare din satul Greci s-au scufundat din cauza lucrărilor necorespunzătoare executate de această firmă şi vizate de dirigintele de şantier Titi Banu şi primarul din Mateeşti, Valerian Alexe.
• Iată că Finanţele Publice s-au oprit şi în curtea celebrelor cofetării Trenuleţul din Râmnicu Vâlcea, întrucât se pare că firma proprietară a „uitat” să plătească datoriile la bugetul de stat. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea va organiza în data de 4 octombrie 2013 prima licitaţie publică pentru vânzarea bunului mobil sechestrat aparţinând debitorului SC Trenuleţul SRL, în dosarul de executare nr. T 431, respectiv un bolid BMW din 2007 evaluat de Finanţele Publice la suma de 10.000 euro.
• Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, se află în INCOMPATIBILITATE.
• Suntem un oraş de idioţi dacă îi permitem condamnatului la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie, Emilian Frâncu, să ocupe în continuare fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Ne-am făcut de ruşine la nivel planetar pentru că în pixul unui puşcăriaş se află tot bugetul unui oraş! Râmnicenii frără spirit civic şi laşi îşi merită soarta cu prisosinţă!
• Cunoscuta firmă de protecţie şi pază SC Gardienii SRL şi-a mutat sediul social în municipiul Slatina, judeţul Olt. Lucrurile nu sunt tocmai roze în ultima perioadă la Gardienii, mai ales că recent a mai fost pierdută o licitaţie, cea organizată de Hidroelectrica Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sparle si soparle, 26.09.2013”

  1. am citit uimita ,cu cata placere anuntati ca un lant de cofetarii,din rm-valcea nu si-au platit impozitele.mi s-ar fii parut corect sa spuneti unde ne-au dus ai nostrii guvernanti daca firme care au contribuit atatia ani cu taxe la buget ,au ajuns de nu-si mai pot platii obligatiile catre stat.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe