Ofertă diversă la Bursa Locurilor de Muncă

joi, 26 septembrie 2013

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea organizeaza in data de 27 septembrie 2013, incepand cu orele 9.00, Bursa locurilor de munca. Bursa se adreseaza cu precadere absolventilor de invatamant promotia 2013, dar pot participa si alte persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Evenimentul va avea loc la Rm.Valcea, la sediul CRFPA Valcea din strada Calea lui Traian, nr.98.
Pana miercuri, 25.09.2013, oferta de munca disponibila la Bursa cuprindea 423 de locuri de munca vacante in diverse domenii de activitate. La Bursa si-au anuntat prezenta pana acum 56 de angajatori.

“Bursa de vineri este un eveniment important pentru judetul Valcea deoarece exista foarte multi absolventi promotia 2013 care s-au inregistrat in evidentele noastre ca si solicitanti de loc de munca, respectiv 2.366 persoane. Speram ca in urma acestui eveniment sa avem angajati cat mai multi someri. AJOFM Valcea va acorda subventii angajatorilor care incadreaza anumite categorii defavorizate de someri, printre care se afla si cea a tinerilor absolventi, indiferent de nivelul studiilor finalizate.” – a declarat Dumitru Cornoiu, director AJOFM Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe