Horoscop săptămânal, 26 - 02.10.2013

joi, 26 septembrie 2013

Berbec: Berbecii se vor bucura de o perioada amoroasa foarte bine aspectata, mai ales in cazul celor care au relatii stabile. Au nevoie de multa dragoste si sustinere, pentru ca vor avea niste necazuri financiare si conflicte de serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar vor fi nevoiti sa acorde multa atentie acestor probleme si solutionarea lor va dura destul de multa vreme.
Taur : In sfarsit, Taurii nu vor mai gasi motive de iritare si imbufnare. Poate pentru ca proasta dispozitie le va disparea si nu vor mai cauta astfel de motive. Relatiile cu cei din jur vor redeveni armonioase si starea lor buna se va reflecta si la locul de munca. Aceasta schimbare de dispozitie va fi legata (sau chiar provocata) de o veste buna in privinta banilor.
Gemeni : Profesia ii va preocupa foarte tare pe Gemeni in aceasta perioada, nu atat din punct de vedere al activitatii in sine, ci privita ca sursa de venit. Sunt, in continuare, cu gandul la tot felul de metode de a-si spori finantele. Vor incerca sa obtina o promovare, sau chiar vor aplica pentru un job mai bine platit. Vestea buna e ca, saptamana aceasta, e foarte posibil sa le reuseasca: vor avea niste ocazii de care trebuie sa profite.
Rac : Se pare ca saptamana aceasta e plina de dragoste pentru multe semne zodiacale, iar Racii nu fac exceptie. Se pot indragosti fulgerator, asa cum o fac ei de obicei, dar cu mai multe sanse de stabilitate si chiar oficializare. Un incident neplacut le-ar putea destabiliza temporar finantele, dar gandul la iubire ii va face sa minimalizeze tot ceea ce tine de domenii mai prozaice.
Leu : Leii vor avea parte de multe surprize placute in domeniul amoros. Acestea se leaga mult de relatiile cu celelalte semne de foc (Berbec, Leu, Sagetator). Asta nu inseamna neaparat ca surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar pot, de exemplu, primi un sfat bun de la un prieten din semn de foc, care ii va incuraja sa actioneze. Dragostea se va face simtita sub forma unor tachinari, a unor conversatii care ii vor stimula si le vor incita imaginatia.
Fecioară : Fecioarele vor avea ocazia sa se gandeasca serios la viitorul lor afectiv si familial. E posibil ca, pentru cele cuplate, sa apara semne care sa le puna pe ganduri in ceea ce priveste viitorul relatiei lor, iar cele singure se vor gandi sa renunte la singuratate pe baza unei posibilitati concrete de a fi cu cineva. In viata sociala, se intrevad conflicte pornite de la niste neintelegeri, conflicte care se pot transforma in adevarate dusmanii.
Balanţă: Balantele tocmai ies dintr-o perioada de munca intensa, de asteptari si de emotii. Acum vor fi dispuse sa se ocupe si de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele si mai rabdatoare. Niste probleme de sanatate neglijate de ceva vreme si potolite doar superficial le vor cere atentia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legata de relatiile sentimentale (poate chiar o cerere in casatorie) care le va incanta si chiar le va da de gandit.
Scorpion : Pasionalii Scorpioni au toate sansele sa intalneasca, in sfarsit, iubirea. Acest lucru ii va face mai emotivi, mai timizi si mai stresati in privinta imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o intalnire la fel ca in filme, iar cei cuplati (si multumiti de relatia lor) isi vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor si-ar putea recapata intensitatea de la inceput. In viata lor vor exista in continuare discutii si ganduri neplacute legate de subiectul banilor, dar acestea nu se vor concretiza in lipsuri financiare reale.
Săgetător : Pentru zodia Sagetatorului, dragostea va fi in prim-plan in aceasta saptamana. Vor evalua si vor socoti, vor trage linie si vor aduna, se vor gandi la ceea ce au de castigat sau de pierdut intr-o relatie. Pentru cei cuplati, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fara ca partenerul sa-si dea seama. Pentru cei singuri, aceste meditatii ii vor ajuta sa decida daca vor sau nu sa ramana neangajati. La munca, vor avea numeroase ocazii de a se remarca, nu trebuie decat sa profite.
Capricorn : Pe Capricorni ii poate astepta o rasturnare majora de situatie in tot ceea ce inseamna profesie (scoala), venituri si statut social. Cel mai probabil e ca aceasta rasturnare sa apara sub forma unei propuneri, a unei oferte sau recomandari a cuiva din anturaj. Cu toata natura lor flexibila, cei vizati vor fi destul de ezitanti si vor cantari foarte atent situatia, deoarece schimbarea ar fi, intr-adevar, una de proportii.
Vărsător : Pentru Varsatori, saptamana va fi una a actiunilor de rutina, insa la modul placut: nu vor fi stresati si vor avea mai mult timp sa se ocupe de ei si de cei dragi. Au in continuare noroc la bani si, ceea ce e si mai bine, nu vor trebui sa faca mare lucru ca sa-i obtina. In dragoste, cei cuplati sunt putin amenintati de prezenta unor persoane rauvoitoare in anturajul lor, asa ca li se recomanda discretie si loialitate fata de partener.
Peşti : In aceasta saptamana pot aparea calatorii asteptate si amanate de multa vreme. Aceste calatorii vor fi, in principal, legate de bani, afaceri si actiuni oficiale si au toate sansele sa se finalizeze asa cum doresc Pestii. Totusi, ele vor fi punctate negativ de unele emotii legate de un proiect important si de cateva discutii mai grave cu un superior. In privinta banilor, vor si lua, vor si imparti in jur, insa balanta va inclina in avantajul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe