Anuta Handolescu ii critica pe edili pentru HAOSUL DIN RAMNICU VALCEA

miercuri, 25 septembrie 2013

Srisoare Deschisa
Destinatar- Primaria Municipiului Ramnicu Valcea
Doamnelor si Domnilor Salariati ai Primariei Municipiului Ramnicu Valcea,
Ma adresez dumneavoastra in calitate de cetatean al acestui municipiu, in calitate de contribuabil si mai ales in calitate de om care a lucrat in Primaria Ramnicu Valcea si care cunoaste atributiile departamentelor din aceasta institutie. Stiu ca primarii ,viceprimarii si consilierii locali pot fi persuasivi ,amenintatori ,cu interese sau nepasatori fata de acest oras -in fond ei fac politica si promisiuni , se schimba la 4 ani !
Dar dumneavoastra sunteti platiti (uneori pana la pensie) din banii cetatenilor acestui oras , sunteti invidiati ca aveti un loc de munca sigur (va ganditi uneori la cei ce platesc impozite si taxe si sunt in somaj?) sunteti in slujba acestui oras !
In aceste conditii , va intreb- Cum este posibil ca prin proiectele abrobate in departamentele in care lucrati sa destabilizati total viata a zeci de mii de oameni din Ramnicu Valcea? Cum este posibil sa aruncati in santuri sapate din 6 in 6 luni banii pe care noi cetatenii ii platim ? Unde este profesionalismul inginerilor de urbanism din primarie ? Cine v-a invatat sa aprobati simultan blocarea mai multor strazi pentru derularea unei investitii? Unde este respectul pentru cetatean? Unde sunt panourile OBLIGATORII pe care sa scrie investitia,beneficiarul,durata lucrarilor ,constructorul? Intrebarile pot continua , va invit sa extindeti saptamana mobilitatii si sa vedeti orasul pe jos ! Sa vedeti cum se circula in cartierele din oras, cum este sa iesi din pasajul Hervil si sa nu stii incotro sa o apuci , cum este sa stai in intersectie la BCR si sa vezi copii alergand printre masini, cum este sa circuli pe Calea Lui Traian si politistii sa fie depasiti de situatie ! Va invit sa vedeti ORASUL si OAMENII care va platesc ,cu ecusoanele pe piept sa fiti recunoscuti de cetateni ! Pentru multi ,poate, puteti raspunde ca vina nu va apartine ,ca primarul si viceprimarii decid ! Eu nu accept o astfel de explicatie - nici un primar sau viceprimar nu se poate opune unui profesionist stapan pe meseria lui si care mai este si aparat de statutul de functionar public ! Sedintele de lucru ale primariei au ca rol evaluarea situatiei din oras de catre dumneavoastra si propuneri de solutii pentru conducerea primariei . Nu sunteti ascultati, comunicati public astfel incat sa stim ca va faceti datoria si vina este doar a politicienilor !
PS- In plimbarea pe jos prin oras poate cei de la ADP vor vedea si gunoaiele , cainii vagabonzi ,jardinierele cu uscaturi si gropile de pe strazile care nu sunt centrale !
Anuta HANDOLESCU-Cetatean al Municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe