Unde e CRIZĂ de VIRGINE şi de ce. Cine are NEVOIE doar de FEMEI PURE

marți, 24 septembrie 2013

Coreea de Nord trece printr-o criză de virgine, “lucru care nu este deloc pe placul dictatorului Kim Jong-un”, după cum susţine un dezertor nord coreean, care s-a refugiat în Coreea de Sud.
Domnişoare potrivite
“Coreea de Nord se confrunta si cu penuria de virgine, pe lângă problemele de ordin politic, economic sau militar ale ţării”, nota Le Monde luna trecută. “Cum însa tot mai multe dintre tinerele din această ţară sunt nevoite să îşi vândă corpul pentru a supravieţui, numărul virginelor este în scădere. Această situaţie complică găsirea de domnişoare potrivite pentru trupa ce are drept misiune distrarea conducătorului nord-coreean şi a anturajului său”, continua publicaţia. Virginitatea este o condiţie de bază pentru trupele artistice care îl distrează pe liderul nord coreean, iar dezertorul susţine că oficialii au probleme în a găsi fete care n-au avut încă primul contact sexual.

De unde a apărut această informaţie inedită? Tocmai din culisele puterii de stat nord-coreene, fiind divulgată de un fost membru al administraţiei lui Kim Jong-un, care a părăsit ţara, fiind considerat un dezertor, după cum preciza jurnalul sud-coreean Chosun Ilbo. Virginitatea este o condiţie de bază pentru trupele artistice care îl distrează pe liderul nord coreean, iar dezertorul susţine că oficialii au probleme în a găsi fete care n-au avut încă primul contact sexual.
Influenţa capitalismului
Potrivit dezertorului, la un examen medical obligatoriu efectuat în oraşul Chongjin, al treilea ca număr de locuitori din Coreea de Nord, 60% dintre tinerele de 16 ani întreţinuseră deja relaţii sexuale. “O cifră care se explică şi prin recurgerea mai frecventă la prostituţie, într-o ţară în care sărăcia face ravagii”, după cum comenta Le Monde.Completarea o face jurnalul sud-coreean: "Dacă în trecut prostituţia exista în preajma taberelor militare, astăzi un număr tot mai mare de tinere se prostituează frecvent pentru a-şi câştiga existenţa sau pentru a avea bani pentru cosmetice, telefoane mobile sau chiar pentru a plăti cheltuielile de nuntă". Ce explicaţie are regimul de la Phenian? "Influenţa negativă a capitalismului"!

EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe