Sparle si soparle, 23.09.2013

luni, 23 septembrie 2013

• De câteva săptămâni, proprietara firmei care deţinea fostul Restaurant „Zimbrul” din centrul Râmnicului a dat sfoară în ţară că vinde cârciuma respectivă. Femeia are datorii mari la bugetul de stat şi la bănci, astfel că singura şansă să scape de problemele financiare este aceea a înstrăinării restaurantului. Au existat nişte negocieri, însă vânzătoarea a refuzat să scadă preţul cerut iniţial (150.000 euro), deşi restaurantul se află la parterul unui bloc în care „sălăşuiesc” printre alţii... primarul Emilian Frâncu şi Nicolae Barbu, patronul de la societatea Cozia Forest. Este clar că localul, dacă se va redeschide, va avea un program de funcţionare foarte strict....
• Consiliul de Administraţie al SC Pieţe Prest SA a publicat săptămâna trecută anunţul cu privire la organizarea în data de 30 septembrie a concursului pentru ocuparea postului de... director general la societate.
• Liberalii vor să-l instaleze în funcţia de director economic la Apavil pe unul dintre cei mai mari şpăgari, pe care i-a avut angajaţi vreodată Garda Financiară la nivel naţional.
• În atenţia părinţilor din Râmnicu Vâlcea: condamnatul la închisoare cu suspendare trebuie să se controleze de urgenţă şi la mansardă nu doar la inimă. Omul a început să adopte un comportament deviant, ce poate să reprezinte un simptom al unei boli psihice. Primarul IMORAL i-a pângărit cu prezenţa sa pe mai mulţi copii. Din ziarul Adevărul am aflat că: „Primarul Emilian Frâncu a dialogat şi a făcut mai multe poze cu elevii prezenţi în centrul oraşului pentru a marca „Ziua fără maşină”.
• Nicolae Enache, patronul firmei de construcţii SC PROTECTCHIM SA, încearcă să-l intimideze cu tot felul de „expresii golăneşti“ pe primarul staţiunii Olăneşti, Sorin Vasilache. Enache blochează de mai mult timp, prin tot felul de tertipuri avocăţeşti, derularea unui proiect de modernizare a staţiunii Olăneşti, cu fonduri europene, în valoare de câteva milioane de euro. Cu tupeu insuflat de baronul chimic, Enache s-a prezentat la edilul din Băile Olăneşti, pe care l-a ameninţat voalat…
• Săptămâna trecută, imediat după eliberare, primarul infractor al Râmnicului, Emilian Frâncu, a organizat la sediul PNL Vâlcea o întâlnire „de suflet” cu căţeluşii săi politici liberali. Au participat peste 20 de persoane, dintre care îi amintim pe: Bogdan Pruteanu, Damian Mitu, Liviu Boban, Ioan Florescu, Petre Duinea, George Pirnea, Claudia Băluţă,o „ziaristă” din presa locală şi mulţi alţii. Toţi sunt super-fericiţi în aceste zile pentru că s-a întors „Naşul” Frâncu din puşcărie şi îşi pot relua afacerile şi obiceurile proaste avute înainte de plecarea în „vacanţă” a edilului-şef al Râmnicului.
• Blondei lui M.S. de la Maternitate i-a crescut nasul ca lui Pinocchio de când a intrat sub biroul şefului. Nu-i mai ajungi nici cu prăjina la nas, aşa este de îngâmfată! A crescut în grad, purisanca! Vizitele dese la Dali l-au dat pe spate pe M.S., care a cedat iremediabil şi irecuperabil farmecelor blondei năravaşe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe